ISKRENO

Lea Sirk: Sovražim svojo pesem!

Simpatična Primorka v pričakovanju polfinala, ki nam menda ne bo naklonjen. Priznala je, da se ji zdi pesem Hvala, ne dolgočasna.
Fotografija: Priznala je, da se ji zdi njena pesem dolgočasna. FOTO: Eurovision.tv
Odpri galerijo
Priznala je, da se ji zdi njena pesem dolgočasna. FOTO: Eurovision.tv

Naša evrovizijska predstavnica Lea Sirk je na začetku odmevnega in najbolj pompoznega glasbenega dogodka na stari celini najprej nastopila v evrovizijski vasi v središču Lizbone, kjer je osrednje dogajanje Evrovizije. Tam se srečujejo številni izvajalci z vsega sveta. Na odprtju vasi je nastopila tudi naša Lea, ki je zapela pesem lanskoletnega zmagovalca Salvadorja Sobrala in navdušila prisotne. Na splošno je Lea v Lizboni zelo priljubljena, nam je zaupal naš poročevalec s kraja dogodka Tomaž Mihelič, in sicer zaradi svojega zabavnega načina komunikacije z mediji in oboževalci. »Povsod jo radi vidijo. Sicer se ne pojavlja pogosto, kar je značilno za slovensko delegacijo, a jo obožujejo, ker odlično poje in pleše,« smo še izvedeli. Nad Lejino pesmijo pa so na Portugalskem malce manj navdušeni; ni jih prepričala, se jim zdi pa refren zelo zanimiv. Hvala, ne! gre menda tudi tujcem odlično v uho, je pa Lea na tiskovni konferenci po pohvali enega od prisotnih, da mu je njena pesem zelo všeč, pravzaprav, da je njegova najljubša, osupnila zbrane. »Sovražim svojo pesem,« je dejala. Zakaj? Ker se ji zdi nekoliko dolgočasna. Pojasnila je še, da jo je spisala v desetih minutah, da je monotona, na sredini pa da se tudi sama začne nekoliko dolgočasiti. Lea je torej iskrena in, kar nam je pri njej najbolj všeč − zna se norčevati in šaliti na svoj račun, kar tuji mediji dojemajo kot nekaj enkratnega in jo kljub dolgočasni pesmi cenijo.
 

»Več v tiskani izdaji. Dobite jo v bližnji trafiki, v aplikaciji na pametnih telefonih in tablicah ali pa jo naročite v e-trafiki«

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije