RAZKRINKAN

Jožko ali Casanova? Kar tri punce naenkrat, ena celo noseča?!

Kot zatrjuje njegova bivša, Jožko še zdaleč ni tako nedolžen, kot je videti na prvi pogled.
Fotografija: FOTO:
Odpri galerijo
FOTO:

Po koncu 2. sezone šova Ljubezen po domače se je očitno saga šele začela. Po objavi našega članka o tem, kako je Jožko obtožil Vesno, da je ta na vsak način želela, da ji takoj naredi otroka, je z nami kontaktirala Jožkova nekdanja in ga prikazala v popolnoma drugačni luči. Mediji smo poročali, da Jožko ni več samski, vendar pa nihče ni pričakoval, da ima 26-letnik kar tri naenkrat.

Ženska, ki želi ostati neimenovana, njeno ime pa hranimo v uredništvu, nam je razkrila šokantne informacije. Včeraj so ona in še dve ugotovile, da so vse tri z njim v partnerski zvezi: v vseh večjih mestih naj bi imel po eno. Razkrinkale so ga, ko je ena izmed njih na facebooku objavila njegovo fotografijo, drugi dve pa sta to opazili. Nato so ga taktično razkrinkale. »Tega ne privoščim nobeni  več,« je dejala ta, ki se je na nas obrnila z namenom, da bi preprečila Jožkovo nadaljnje igranje Casanove. Ena od njih je menda šla celo po test nosečnosti.

Z Vesno ga ni želel, s tremi drugimi bi ga pa kar imel?!

»Jaz sem že hotela zapreti podjetje in se preseliti k njemu, saj sem si tam našla službo, toda potem je resnica prišla na dan,« je še dejala razočarana Jožkova nekdanja. Kljub temu da je bila vsaka z njim le dva do štiri mesece, je baje on z vsako od njih želel imeti otroka, vse tri pa pozival tudi k čimprejšnjemu skupnemu življenju. Bralko, ki nam je pisala, žalosti predvsem to, da so mediji Jožka prikazali kot Vesnino žrtev, kar pa je po njenih besedah daleč od resnice.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije