LJUBEZEN PO DOMAČE

Jože šokiral gledalce: ni ga hotela prijeti za penis, zdaj pa ...

Prejšnjikrat jezna odvihrala, zdaj ostaja na kmetiji.
Fotografija: Jože je šokiral z odločitvijo. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Jože je šokiral z odločitvijo. FOTO: Pop TV

Jože Mastnak se je moral odločiti, katera je bolj ogrela njegovo srce: Anemari ali Simona. Občinstvo je po incidentu v prejšnji oddaji, ko je Simona spakirala kovčke in odvihrala, pričakovalo, da Jožko ne bo imel težke odločitve. Vendar je – na presenečenje vseh – na kmetiji obdržal prav Simono. Spomnimo: pred dvema tednoma je imela Simona izbruh jeze, saj naj bi Jože hotel, da ga boža po penisu.


Nobena od deklet ni pričakovala take odločitve. FOTO: Pop TV
Nobena od deklet ni pričakovala take odločitve. FOTO: Pop TV

Želel je obdržati Anemari, vendar ...

Simona še sama ni mogla skriti presenečenja, ko se je Jože poslovil od Anemari, njo pa povabil na potovanje. Razkril je, da je želel na svoji kmetiji obdržati Anemari, a je dobil občutek, da je zadržana in ne sledi pogovoru. Ta je dejala, da je imela z bivšim slabe izkušnje, zato potrebuje veliko časa, da se sprosti. 

Anemari se je z njegovo odločitvijo sprijaznila: »Jaz to sprejmem. Vse. Ne moreš nekoga prisesati na sebe, da te bo vzljubil. Če ni kemije z druge strani, ne gre. On ve, kaj hoče. Če hoče priležnico, muho ali pa dnevnega metulja, bo to imel. Vem, da se je zmotil o osebi, za katero se je odločil, saj se je odločil za žensko, ki ima več moških, ki nikoli ni zadovoljna, je na vseh portalih, kjer je mogoče.«

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije