BOLEČE

Huda nesreča voditeljice Natalije Bratkovič

V otroštvu je bila marsikdaj nepredvidljiva.
Fotografija: Natalija Bratkovič. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Natalija Bratkovič. FOTO: osebni arhiv

Natalijo Bratkovič smo bolje spoznali kot voditeljico resničnostnega šova Kmetija in videti je, da temnolaska ni tipična ženska. Ima kar devet tatujev in obožuje adrenalin, v otroštvu pa je bila marsikdaj nepredvidljiva. Opisala nam je dogodek, pravzaprav nesrečo, zaradi katere je nekaj mesecev nosila mavec.

»Plezala sem na češnjo in z nje tudi padla, čeprav mi je mami tisto jutro s tržnice prinesla sveže, lepe, sočne, velike češnje. In ne samo to, še opozarjala me je, naj ne plezam na češnjo, ker je en dan prej deževalo. Padec je sicer bil kar precej hud, saj sem imela desno nogo štiri mesece v mavcu – od pete do kolka,« pripoveduje Natalija, ki je v zgodbi našla tudi nekaj pozitivnega. »Zaradi nesreče sem mesec dni prej zaključila četrti razred, kar tudi ni bilo tako slabo,« dodaja v smehu.

Sicer pa je bilo njeno otroštvo lepo, pogosto se ga spominja. »Večino časa sem preživela z omo in dedijem, s katerima sicer nisem bila v krvnem sorodstvu, a sta pazila name, ko sta bila starša v službi. Hodili smo na izlete, se vozili s kolesi, ob Dravi hranili labode, v parku hranili golobe. Spominov je veliko!« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije