ZVEZDE PLEŠEJO

Gledalci udarili po Zupanu: Bolno!

Prvoaprilska šala se vsem ni zdela zabavna.
Fotografija: Miha si je s svojimi nastopi pridobil številne simpatije. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Miha si je s svojimi nastopi pridobil številne simpatije. FOTO: Pop TV

Miha Zupan, nekdanji košarkar, ki kljub temu, da je gluh, navdušuje v plesnem šovu Zvezde plešejo, je v sodelovanju z voditeljem Petrom Polesom pokazal, da ima tudi igralski talent, nad katerim pa niso vsi navdušeni.

Miha in Peter sta si po nedeljski oddaji, ko je najvišji tekmovalec v šovu sicer le opazoval v zaodrju drugo skupino nastopajočih, privoščila prvoaprilsko šalo. Miha se je zvijal na tleh in vpil od bolečine. Na pomoč mu je priteklo več ljudi in ga vprašalo, kaj ga boli. Poles je pojasnjeval, da mu je spodrsnilo in je padel, po nekaj sekundah pa je Miha v smehu le priznal, da je vse le šala in da je z njim vse v redu.

Potegavščina se je nekaterim zdela zabavno, nekaj gledalcev pa je opozorilo, da ne bi smelo biti smešno, saj je stvar preveč resna. 

»Bolno, da se iz zdravja delaš norca,« meni Anita, Ivanka pa, da se »z boleznijo ne sme nikoli norčevati, pa tudi, če je prvi april. Če ni našel nič bolj izvirnega, bi raje bil tiho.«

»To je ravno tako smešno, kot če ti doktor reče, da imaš raka na kateri koli drug dan,« pa je mnenje Mihe, ki se šali prav tako ni mogel smejati.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije