TV ZVEZDI

Dopust na istem otoku, nato še isti oder

Nobena skrivnost ni, da na glavnem odru festivala Pivo in cvetje letos prvič ne bomo videli Betke Šuhel Mikolič.
Fotografija: Betka dopustuje na Lefkadi, kjer se je Jasna pred kratkim mudila z družino. FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Betka dopustuje na Lefkadi, kjer se je Jasna pred kratkim mudila z družino. FOTO: Mediaspeed

Nobena skrivnost ni, da na glavnem odru festivala Pivo in cvetje letos prvič ne bomo videli zaprisežene radijke, prekaljene televizijke, strastne šmarnogorke, predvsem pa Laščanke po duši in krvi Betke Šuhel Mikolič. Domačinko bo zamenjala Jasna Kuljaj, ki nam je zaupala, da jo je lani v Laško gnala čista radovednost, letos pa jo je doletela velika čast. Jasna ima kot voditeljica in povezovalka programov veliko izkušenj in se novega izziva neizmerno veseli.

»Uživali sva prav vsak trenutek! Hodili svobodno od odra do odra, na različnih stojnicah poskušali različne kulinarične specialitete, celo azijske, se zavrteli na Modrijane in kmalu zatem še na Ribljo čorbo,« pove Jasna v smehu in doda: »Letos pa je prišel klic – vabilo organizatorja – in seveda mi je v veliko čast!«

Nedvomno se bo v Laškem odlično odrezala, a festival ni edina skupna točka, ki jo imata z Betko. Jasna se je namreč pred kratkim vrnila z grške Lefkade, kjer je uživala s partnerjem Sašo in hčerkico Anastazijo, Betka pa zdaj uživa na istem otoku, natančneje v kraju Vasiliki, ki je znan kot najboljši kraj na otoku za deskarje. 

Jasna Kuljaj bo tokrat prvič povezovala Pivo in cvetje. FOTO: Arhiv Nedeljskih novic
Jasna Kuljaj bo tokrat prvič povezovala Pivo in cvetje. FOTO: Arhiv Nedeljskih novic

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije