ZVEZDE PLEŠEJO

Ste videli, kaj se je po nastopu zgodilo s Špelo Grošelj?

Po nastopu je Grošljeva komaj prišla do zraka.
Fotografija: Špela je po nastopu močno sopihala. FOTO: Voyo, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Špela je po nastopu močno sopihala. FOTO: Voyo, zaslonski posnetek

V prvi oddaji šova Zvezde plešejo se je na odru zavrtela tudi Špela Grošelj, ki je pred časom veselo poskakovala v slovenski turbofolk skupini Atomik Harmonik. Špela se je izredno razveselila novice, da bo za prvi ples z Miho na zvezdniškem odru morala plesati čačača, malo manj pa jo je navdušilo dejstvo, da jo bo ob tem spremljala skladba Brizgalna brizga.

Odlični prvi nastop Grošljeve. FOTO: Pop TV/Voyo
Odlični prvi nastop Grošljeve. FOTO: Pop TV/Voyo
Kljub temu da je Špelo izredno skrbelo, kakšen bo latinskoameriški ples na ritme, ki so po njenem primernejši za polko, je plesna točka navdušila občinstvo in sodnike.

Je pa Špela po koncu nastopa vzbudila veliko pozornosti, saj nikakor ni mogla priti do sape. Že sodnik Lado Bizovičar jo je vprašal: »A bo tebe kap?!« Špela mu je dejala, da je to le navdušenje in da bo utrujenost prišla šele, ko adrenalin popusti. Globoko dihanje se je nadaljevalo tudi v zaodrju, kjer je Špelo in Miho sprejela Tara Župančič. Tudi njej je Grošljeva komaj kaj povedala, saj je bila še vedno izredno zadihana. Jo je zdelala trema ali pa jo muči pomanjkanje kondicije? 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije