»Pred tedni panično nakupovanje, sedaj hrana v smeteh« (FOTO)

Pred tedni smo še praznili trgovine, sedaj pa tako ...
Fotografija: Hrana v smeteh. FOTO: Janez, bralec poročevalec
Odpri galerijo
Hrana v smeteh. FOTO: Janez, bralec poročevalec

V uredništvo smo prejeli fotografijo, ob kateri človek ne more verjeti svojim očem. Ni šlo za fotografije Slovencev, ki so se konec tedna množično odpravljali v javnost in v turistične kraje, ampak za nekaj še bolj neverjetnega. Bralec Janez je poslal fotografijo, posneto na Zlatem polju v Kranju, na njej pa smetnjak za biološke odpadke, poln zavržene hrane. Nekaj je celo leži na tleh poleg rjavega zabojnika. 

»Hrana na zalogo v kanto in ne v želodček,« je zapisal ogorčeni bralec. In res, še ob uradni razglasitvi pandemije smo bili tudi v Sloveniji priča neverjetnim prizorom iz trgovin: velikanska gneča paničarjev, ki s(m)o množično kupovali hrano in druge potrebščine (na udaru predvsem straniščni papir) ter dobesedno ropali police, ki so marsikje zevale prazne, ker jih trgovci niso mogli tako hitro polniti.
Preberite tudi:

Bralec Darko: Kako naj grem jutri v trgovino, če nimam maske?Pristojni so zagotovili, da je hrane dovolj. Ali je ta na fotografiji končala v smeteh, ker so se pred približno dvema tednoma narejene zaloge že začele kvariti, ni znano.

Imate zgodbo za nas ali pa ste videli kaj nenavadnega? Pišite nam.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije