BIZARNI ZAKON

Zakon z duhom je trajal manj kot leto dni

Umetnica se je poročila z duhom viktorijanskega vojaka. Zdaj se je od njega ločila s pomočjo eksorcizma.
Fotografija: Brocarde je konec romance najavila v pesmi. FOTOGRAFIJI: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Brocarde je konec romance najavila v pesmi. FOTOGRAFIJI: Osebni arhiv

Pevka in pesnica Brocarde iz Oxfordshira v Veliki Britaniji se je pred slabim letom dni poročila z duhom viktorijanskega vojaka Edwarda. Štiridesetletnica nenavadnega partnerja ni mogla prehvaliti: o njem je govorila, da je hudičevo čeden, navdušena pa je bila tudi nad tem, da ji je že ob prvem srečanju, ko je neke »temne nevihtne noči« vdrl v njeno spalnico, izpovedal ljubezen.

Poročila se je v črnem.
Poročila se je v črnem.

Poročila sta se v kapeli na noč čarovnic leta 2022, bizarni zakon pa je zelo odmeval, saj je Brocarde objavila videoposnetek obreda na instagramu. Edwarda na njem seveda ni videti, saj je vendar duh. A medeni tedni so kmalu minili in že nekaj dni po poroki je Brocarde potožila, češ da se ga je Edward na medenih tednih na otoku Barry v Walesu hudo napil. Sledile so še druge težave.

Vedno bolj agresiven

»Postajal je vedno bolj agresiven in zoprn ter me začel preganjati z glasom kričečega dojenčka,« je razkrila pevka, ki jo je pri možu motilo tudi njegovo pretirano navdušenje nad Marilyn Monroe, v katero se je menda zagledal na dan poroke, saj naj bi bil tudi duh svetlolase ikone prisoten ob obredu.

In kako se človek lahko loči od duha? »Ugotovila sem, da je edini način, da se Edwarda znebim, eksorcizem. Proces sem opravila v kapeli, kjer sva se poročila,« je razložila pevka. Ali sta njena poroka in ločitev od duha zgolj čudaški način samopromocije – ne nazadnje je razhod z duhom najavila v eni svojih pesmi – ali pa je gospodična resnično prepričana, da je bila v zakonu z bitjem iz onstranstva, ostaja zavito v skrivnost.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije