PRESENEČENJE

Pred vhod jima je postavil visoko ograjo

Mladoporočenca po medenih tednih čakalo grenko presenečenje. Sosed je zaradi spora z gradbenim podjetjem postavil ograjo.
Fotografija: Hišo sta kupila zaradi lepega razgleda.
Odpri galerijo
Hišo sta kupila zaradi lepega razgleda.

Očitno sosedski spori niso zgolj slovenski nacionalni šport. Po vrnitvi z medenih tednov sta Angleža naletela na 1,8 metra visoko ograjo pred svojim domom. Thomas Entwistle in njegova žena Rebekah sta jo imenovala kar berlinski zid, postavil pa jo je bližnji kmet, ki je v sporu z gradbenim podjetjem, ki je hišo v Blackburnu tudi sezidalo. V novi dom sta se 27-letni Thomas in njegova 24-letna izbranka preselila pred božičem. Za svojo štirisobno palačo sta odštela 250.000 evrov, zdaj pa imata leseno ograjo postavljeno le 60 centimetrov od vhodnih vrat in okna dnevne sobe.
Le s težavo vstopita v svoj novi dom.
Le s težavo vstopita v svoj novi dom.


»To je bil najin sanjski dom, zdaj pa je postal nočna mora – počutiva se kot v zaporu v lastni hiši. Postala sva talca v sporu zaradi zemljišča, čeprav nisva ničesar zakrivila. Z Rebekah sva se morala boriti, da sva dobila kredit in si kupila tale dom,« je jezen Thomas. Mladenič je pristavil, da sta hišo kupila prav zaradi lepega razgleda, zdaj pa bolščita v deske.
Zganili so se tudi Thomasovi sosedi, ki bodo združili moči in najeli odvetnika. Gradbeno podjetje zagotavlja, da je stavba zakonito postavljena, ograja pa nezakonita. Brezsrčni kmetovalec pa svojega dejanja ni maral pojasniti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije