VSE ZA DENAR

Izvedla striptiz, da bi dobila kredit

Rusinja je poskušala očarati bančnika, da bi ji odobril posojilo. Celotno zapeljevalno akcijo in slačenje so posnele kamere.
Fotografija: Na koncu mu jih je pokazala.
Odpri galerijo
Na koncu mu jih je pokazala.

Julija Kuzima iz Kazana v Rusiji je poskušala na banki dobiti posojilo za nakup novega avtomobila. Izpolnila je vse potrebne obrazce, a uslužbenec je posojilo po pregledu njenih podatkov zavrnil. Mladenka je tedaj začela moledovati, naj ji ga vendarle odobri. Ko niti to ni delovalo, je uporabila svoje najmočnejše orožje – začela se je slačiti.
Na koncu mu jih je pokazala.
Na koncu mu jih je pokazala.

Striptiz so ujele kamere, posnetek je seveda našel pot do spleta. Na njem lahko vidimo Julijo in mladega bančnika za mizo, po zavrnitvi posojila ženska vstane in si najprej sleče majico ter nekaj reče, da bi ga spravila v zadrego, a on ostane hladen kot špricar. Nato si brez zadržkov sleče modrček in mu razkrije oprsje, bančnik pa se le sprehodi do nje, ji vrne plašč in jo pospremi do izhoda.


Julija naj bi videla video in potrdila, da je na njem res ona: »Znašla sem se v težkem položaju. Me prav zanima, kaj bi na mojem mestu storili tisti, ki me zdaj obsojajo!« Julija je po poklicu seveda striptizeta, posojila pa kljub predstavi ni dobila. Zanimivo je, da so se številni ljudje po ogledu videa postavili na njeno stran, bančnika pa označili za dolgočasnega. No, glede na to, da so bile povsod kamere, je ravnal pametno. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas