TRAGIČNO

Gola in omamljena padla iz 20. nadstropja

Mlada manekenka je bila pijana in zadrogirana.
Fotografija: Ivana je imela pred seboj bleščečo kariero modela.
Odpri galerijo
Ivana je imela pred seboj bleščečo kariero modela.

KUALA LUMPUR – Malezijska policija je smrt najstniške manekenke označila za nesrečo, ki se je zgodila zaradi zlorabe drog in alkohola. Spomnimo se, da so truplo golega dekleta našli 7. decembra, potem ko je padla iz 20. nadstropja nebotičnika v Kuala Lumpurju. Starši 19-letne Nizozemke Ivane Smith niso bili zadovoljni s prvotno raziskavo, zato so najeli zasebnega detektiva Marka Williamsa-Thomasa, bivšega policista, ki je zaslovel z razkritjem pedofilske preteklosti Jimmyja Savila.

Ivana je imela pred seboj bleščečo kariero modela.
Ivana je imela pred seboj bleščečo kariero modela.

Ta je kmalu po prevzetju primera ugotovil, da je Ivana pred smrtjo utrpela poškodbo glave. Njeno truplo so našli na nadstrešku balkona v šestem nadstropju stavbe, potem ko je padla 14 nadstropij. Še več, odkril je, da je Ivana vstopila v stanovanje premožnih Američanov Alexandra Johnsona in njegove žene Lune v zgodnjih jutranjih urah. Mrtvo so našli sledečega popoldneva. »Udarec ni povzročil njene smrti, je pa zaradi njega nedvomno izgubila zavest. Odsotnost krvi, ki bi je moralo biti veliko več po takšnem padcu, namiguje, da je bila mrtva že prej. Poškodbe na rokah prav tako nakazujejo, da jo je nekdo močno zgrabil. Ob smrti je imela v krvi visoko vsebnost alkohola in ekstazija. Vsebnost slednjega je bila tako visoka, da bi lahko umrla že zgolj zaradi zastrupitve. Mark ne zanika, da bi lahko padla z balkona, ker je bila omamljena in zaradi poškodb, ki jih je utrpela pred tem. Samomor izključujejo, saj je imela zelo uspešno kariero, pred tem je govorila tudi s svojim fantom in bila dobro razpoložena.

Na njunih zabavah je bilo veliko seksa in drog. FOTO: FB
Na njunih zabavah je bilo veliko seksa in drog. FOTO: FB

»Dokler ne dobimo odgovorov na določena vprašanja, bi morali ta primer obravnavati kot umor,« je odločen Mark. Ob tem je razkril, da sta bila Johnson in njegova žena v visoki družbi znana po tem, da sta prirejala svingerske orgije, na katerih ni nikoli manjkalo opojnih substanc. Njuno bogastvo naj bi izviralo iz preprodaje kriptovalut. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije