Dobra Vila Maja: Kaj je smisel tega šova?

V primeru negativnih misli ustvarjamo sladico in hrano za temo in v primeru pozitivnih misli sladico in hrano za pozitivno.
Fotografija: Dobra vila Maja. FOTO: Osebni Arhiv
Odpri galerijo
Dobra vila Maja. FOTO: Osebni Arhiv

V svojih kolumnah sem že večkrat omenila besedno zvezo kolektivna zavest, zato se danes malo bolj poglobimo v to temo. Trenutno na Zemlji večinoma vibrira zavest dvojnosti, kar pomeni, da imamo dve kolektivni zavesti. Ena je pozitivna in druga negativna. Ena je v strahu in druga v ljubezni. Zakaj je tako?

Ljudje vsak dan izbiramo svoje misli in občutke, kajti na Zemlji obstaja zelo zanimiv zakon – zakon svobodne volje in izbire. Se pravi, da mi sami izbiramo, kako se bomo počutili in kaj bomo razmišljali, mi sami vplivamo na to, kaj bo v naši notranjosti. Ta mehanizem je čudovit, popoln in preprost, če ne bi iz okolice prihajala manipulacija, ki poskuša vplivati na vaše misli in občutke.

Vendar kljub vsemu ne smemo pozabiti, da kar koli se dogaja v naši okolici in zunanjem svetu, nima vpliva na nas. Nihče in nič nam nič ne more, če mi tega ne dovolimo. Se pravi, da teoretično, kar koli se dogaja v naši okolici, nima vpliva na našo notranjost. Samo od vas je odvisno, kaj se bo dogajalo v vašem življenju. Boste dovolili, da strah, panika, nemir, sovraštvo in vse slabo iz okolice vpliva na vaše misli in občutke? Ponovimo še en zakon – zakon privlačnosti. Kar razmišljam in čutim v sebi, privlačim v svoje življenje.

Vem, začarani krog, ki ga lahko odčarate vi sami. Kako? Tako da se odklopite od kolektivne zavesti strahu in negativnega. Dobesedno potegniti morate iz vtičnice svoj kabel in se priklopiti na pozitivno zavest. Vi ste tisti, ki nadzirate svoj notranji svet, in nič iz okolice nima moči, da vpliva na vas – če vi tega ne dovolite. Še enkrat preberite zadnjo poved in jo začutite!

Ne dovolite, da manipulacija iz okolice vpliva na vaše misli in občutke. Kaj je smisel tega šova? Večkrat sem že napisala, da v primeru negativnih misli ustvarjamo sladico in hrano za temo in v primeru pozitivnih misli sladico in hrano za pozitivno – to je vse. Preprosto in enostavno. Vsak dan se samo vprašajte, za koga pečete sladico.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije