O skrušeni vdovi Kobeja Bryanta: Ne more končati stavka brez solz

Legendarni košarkar in njegova žena sta imela vzpone in padce, a sta bila sorodni duši.
Fotografija: Vanessa žaluje za možem in hčerko. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Vanessa žaluje za možem in hčerko. FOTO: Reuters

Vanessa Bryant, vdova Kobeja Bryanta, se trudi, da bi ostala močna za svoje tri hčerke Natalio, Bianko in Capri po tragični smrti legendarnega košarkarja in njune 13-letne hčere Gianne.

Kobe in Vanessa sta se poročila aprila 2001, ko je bil on star 22 let, ona pa 18. Njuna najstarejša hči Natalia je nekaj dni pred helikoptersko nesrečo, v kateri sta umrla njen oče in sestra, dopolnila 17 let, najmlajša Capri je stara le sedem mesecev.

»Zelo težko je, to so težki časi za Vanesso in vso družino,« je vir povedal za revijo People. Drug vir pa je razkril, da je Vanessa uničena in povsem na tleh: »Ne more končati stavka, ne da bi jokala. A se poskuša pobrati zaradi svojih deklet. Za njih mora biti močna.«
 
Kobe in Vanessa sta se spoznala leta 1999, pol leta kasneje sta bila zaročena. Njegova družina se ni hotela udeležiti poroke, ker so ji nasprotovali, češ da sta premlada, in ker nista sklenila predporočne pogodbe.
 
Preberite tudi:

Srhljivo: poglejte, kaj je Kobeju napovedal že leta 2012


 
Poročila sta se zelo mlada in v zakonu prestala marsikaj. FOTO: Reuters
Poročila sta se zelo mlada in v zakonu prestala marsikaj. FOTO: Reuters
Leta 2003, ko se je rodila Natalie, je bil Kobe aretiran zaradi suma posilstva 19-letnice v hotelu v Koloradu. Obtožbe posilstvu so oblasti opustile, ko je Kobe zatrdil, da je bil spolni odnos sporazumen. Vanessa je bila ob njem na novinarski konferenci, ko je priznal, da jo je prevaral. »Ti si moja hrbtenica. Ti si blagoslov. Ti si del mojega srca. Ti si zrak, ki ga diham. In si najmočnejša oseba, kar jih poznam. Tako zelo mi je žal, da moraš skozi to in da mora najina družina skozi to,« se je tedaj opravičeval. Za nameček je ženi kupil še milijon dolarjev vreden diamantni prstan.
 
Par je leta 2005 prestajal veliko osebno tragedijo, ko je Vanessa splavila. Kobe je za to krivil sebe, češ da je ženi povzročil stres s svojo prevaro. Leta 2011 je Vanessa vložila zahtevo za ločitev, obetalo se ji je 150 milijonov dolarjev Kobejevega premoženja. Ločitev sta dve leti kasneje odpovedala in leta 2016 dobila tretjo hčerko.
 
Kljub svojim težavam sta bila Vanessa in Kobe sorodni duši, je povedal vir za People. Zdaj Vanessa objokuje ne le moža, ampak tudi hčerko. Ob njej so družina in prijatelji. »Ima veliko podpore, ni sama, a žalovala bo zelo dolgo,« je še povedal vir.
 
Reševalci so medtem našli vseh devet trupel po nedeljski nesreči helikopterja na težko dostopnem in hribovitem območju Calabasasa.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije