ODPRTA KUHINJA

Tedenski jedilnik: raznovrstno, okusno in preprosto pripravljeno

Še kako poznamo tisti občutek, ko se začne nov teden in ko je vsak dan znova treba skuhati nekaj, kar bo pogrelo želodčke tudi največjim izbirčnežem.
Fotografija: Makaroni s sirom po najpreprostejši recepturi (Foto: Leon Vidic)
Odpri galerijo
Makaroni s sirom po najpreprostejši recepturi (Foto: Leon Vidic)

Ponedeljek: Solata iz nedeljskih ostankov

Zdaj pa porabimo še zadnji konček nedeljskega kosila.

Torek: Omleta iz krompirja

V tej jedi lahko porabite ostanke sestavin, ki se vam nabirajo v hladilniku. Zraven pa še skleda domače solate.

Sreda: Segedin s pirejem

Klasika zimskih dni, zraven pa malce drugačen pire.

Četrtek: Pad thai

Pad thai, priljubljena jed tajske kuhinje, je sinonim za popolno harmonijo sladkega, kislega, slanega in rahlo pikantnega okusa.

Petek: Makaroni in sir

Da, to je najkrajša in najcenejša pot do nasitnega obroka. Mogoče celo preveč nasitnega ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije