Konjunkcije barvajo naš notranji svet

Kvadrati nakazujejo naše zunanje izzive in dogodke Neptun prinaša zmedo, Saturn kaže stroge starše
Fotografija: Ko pride več planetov tesno skupaj, temu pravimo konjunkcija. FOTOgrafiji: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Ko pride več planetov tesno skupaj, temu pravimo konjunkcija. FOTOgrafiji: Guliver/Getty Images

Sonce v konjunkciji s Saturnom, Luna s Saturnom in Mars s Saturnom so močna gonila, ki ženejo osebo k doseganju ciljev. Konjunkcije delujejo zelo osebno. Kvadrati pogosto nakazujejo zunanje sile in vplive, konjunkcije pa odražajo naše notranje impulze. S kvadrati se mnogokrat soočamo od zunaj (konkretni dogodki), konjunkcije pa nas silijo, da pogledamo vase.
Konjunkcije Sonca in Neptuna so prav tako močne in magnetične kot konjunkcije Sonca in Urana ter Sonca in Plutona. Ljudje z močno neptunovsko energijo, močnim vplivom rib, pogosto želijo rešiti druge. Ženske s tem aspektom pogosto želijo rešiti ljubimca ali denimo prijatelja alkoholika. Aspekti med Soncem in Neptunom dajejo osebi karizmo, jasnovidnost, intuicijo in sposobnost, da ljudi preprosto začara, a tudi razpršijo energijo in zaradi kaotične in skrivnostne narave Neptuna ne moremo vedno natanko vedeti, kako bo deloval.

Osebe s Soncem v konjunkciji s Saturnom so disciplinirane in motivirane. Že zgodaj se naučijo, da bodo napako drago plačale. Pri kvadratu med tema dvema planetoma je težavna zgodba običajno povezana z očetom. Lahko nakazuje takšnega, ki ni nikoli prevzel očetovske vloge, je vseskozi potoval ali ga preprosto ni bilo ob otroku oziroma ni živel z njim. Prav tako je to oče, ki daje otroku vedeti, da kar koli stori, ne bo nikoli dovolj ali dovolj dobro zanj. Ne glede na to, ali gre za konjunkcijo, kvadrat ali opozicijo, je rezultat povezave med Soncem in Saturnom enak. Ljudje s tem aspektom se ženejo za uspehom in želijo opraviti reči na pravi način.

Luna v konjunkciji s Saturnom nakazuje nadzorovalno mater, ki ima zelo visoka pričakovanja za otroka. Človek s tem aspektom je lahko vzgojen v zelo pobožni ali strogi družini in še leta pozneje razrešuje to problematiko. Sooča se z globokim strahom pred smrtjo in pade v krč, ko se sreča s temi občutji. Poleg strahu pred smrtjo lahko Saturn spodbudi strahove, občutke krivde in zaskrbljenost. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije