ODPRTA KUHINJA
Štiri dejstva o pripravi rib na žaru
V rubriki, ki nastaja skupaj z družbo BTC in njeno blagovno znamko Okusni Bluz – Food Bluz, smo tokrat pričarali poletno vzdušje, zakurili ogenj in nad žerjavico pekli ribe.
Odpri galerijo
Ribe, take in drugačne, marsikdo se otepa njihove priprave, sploh ko gre za peko nad ognjem. Pa smo vas vprašali: kaj vendarle naredite, da vam nežno meso ne razpade, kako jih začinite, da vam teknejo, in ali imate kakšno skrivnost, ki jo za dober rezultat na krožniku moramo poznati.
Vašo domačo prakso je pokomentiral Matej Pepevnik, ki v Konobi Rival – najdete jo v pokriti tržnici BTC Cityja – pripravlja ribe že skoraj 20 let. V družbi direktorice Andreje Ovnik, ki v družinskem poslu združuje strast do morske kulinarike in prodaje sadov sladkih in slanih voda, smo izvedeli povsem preproste osnove, ki se jih je treba držati. Priznamo, nekateri ste nam poslali šolske primere, ki jih boste prepoznali tudi v besedah našega mojstra, drugi pa ste nam postregli z nekaj slabo očiščenimi fileji in paziti smo morali, da se nam kosti ne bi zataknile v grlu.
Nadaljevanje preberite na Odprti kuhinji.
Vašo domačo prakso je pokomentiral Matej Pepevnik, ki v Konobi Rival – najdete jo v pokriti tržnici BTC Cityja – pripravlja ribe že skoraj 20 let. V družbi direktorice Andreje Ovnik, ki v družinskem poslu združuje strast do morske kulinarike in prodaje sadov sladkih in slanih voda, smo izvedeli povsem preproste osnove, ki se jih je treba držati. Priznamo, nekateri ste nam poslali šolske primere, ki jih boste prepoznali tudi v besedah našega mojstra, drugi pa ste nam postregli z nekaj slabo očiščenimi fileji in paziti smo morali, da se nam kosti ne bi zataknile v grlu.
Nadaljevanje preberite na Odprti kuhinji.
Predstavitvene informacije
Komentarji:
22:45
Uspešna poslovneža