ODPRTA KUHINJA

Rejuvelac, napitek za zdravo črevesno floro

Napitek s podaljšanim delovanjem.
Fotografija: FOTO: Suzana Kranjec
Odpri galerijo
FOTO: Suzana Kranjec

Rejuvelac je izumila Američanka Ann Wigmore, ki se je ukvarjala predvsem s pridelavo žitne trave in njenimi zdravilnimi lastnostmi. Revitalizacijski učinek njene prehrane priznava tudi uradna znanost. Rejuvelac lahko iz katerega koli žita naredimo tudi sami, pomembno je le, da ima zrno kalček. Gre ze zelo bogato fermentirano pijačo, polno vitaminov (B, E, C), mineralov, beljakovin, ogljikovih hidratov, zlasti pa encimov, ki pomagajo pri prebavi. Vsebuje tudi veliko laktobacilov, ki so ključnega pomena za dobro delovanje črevesja.

Berite dalje na Odprti kuhinji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije