ŽALOSTNO

Za vilo na Hvaru 6420 evrov, ko so prišli tja, pa je sploh ni bilo?!

Deset turistov je moralo hitro najti rešitev.
Fotografija: Kje je vila, se sprašuje Julie z druščino. FOTO: Julie, Twitter
Odpri galerijo
Kje je vila, se sprašuje Julie z druščino. FOTO: Julie, Twitter

HVAR – Mnogi so letni dopust že zaključili, nekateri pa ga bodo šele začeli. V njem je nameravala uživati tudi deseterica turistov, ki si je za letos izbrala hrvaški otok Hvar. Po pripovedi dekleta iz skupine naj bi najeli vilo in zanjo odšteli 6420 evrov. Ko bi morali nepremičnino prevzeti za čas njihovega bivanja, to je od 18. avgusta, pa so ugotovili, da je vse skupaj le prevara. Pot do vile je bila makadamska, na kraju, kjer bi morala nepremičnina stati, pa je bilo le nekaj tovornjakov in bagerjev.

Dogodek je prek twitterja javnosti razkrila francosko govoreča Julie in v objavi označila platformo za iskanje nepremičnin, ki se oddajajo, Booking.com (mimogrede, ta je precej popularna tudi med Slovenkami in Slovenci). Po dlje časa trajajočem pogovoru z agentom naj ne bi bila najbolj zadovoljna z ukrepanjem, smo pa pred nekaj minutami na njihovem uradnem twitter profilu opazili objavo, v kateri so zapisali, da jim je žal za njeno izkušnjo, pozvali pa so jo še, da jim javi podatke o rezervaciji, da primer pregledajo. Takoj ko bo mogoče, se ji bodo spet oglasili.


Julie ni razkrila, kako so poskrbeli za prenočišče v vmesnem času, so pa njeno zgodbo objavili tudi lokalni mediji. Hrvaški portal 24sata.hr je, denimo, poskušal priti v stik z dekletom, a se jim do objave članka ni javila.


 

Imate zgodbo za nas? Pišite nam prek spodnjega obrazca.


Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije