PRAZNIČNA NAPAKA

VIDEO: Ni ji ukradel Božička: kljub pogovoru s Trumpom še naprej verjame

Predsednik ZDA je bil zaradi svojega vprašanja deležen številnih kritik.
 
Fotografija: Sedemletna Collman Lloyd. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Sedemletna Collman Lloyd. FOTO: Youtube

WASHINGTON – Sedemletna deklica, ki jo je ameriški predsednik Donald Trump na predvečer božiča po telefonu vprašal, ali še verjame v Božička, je po pogovoru povedala, da še vedno verjame vanj.
Sedemletna Collman Lloyd. FOTO: Youtube
Sedemletna Collman Lloyd. FOTO: Youtube

Posnetek telefonskega pogovora se je hitro razširil po spletu in družbenih omrežjih, Trump pa je bil zaradi svojega vprašanja deležen številnih kritik.

Trump je v ponedeljek v skladu s tradicijo na predvečer božiča z ženo Melanio odgovarjal na klice otrok. Ena od teh je bila sedemletna Collman Lloyd.


Trump je deklico povprašal po starosti, in ko mu je ta odgovorila, da je stara sedem let, je zasejal dvom o obstoju Božička. Vprašal jo je namreč: »Še vedno verjameš v Božička? Sedem je mejnik, kajne?«

»Da, gospod,« mu je odgovorila Collman. Kasneje je priznala, da ni povsem razumela predsednikovih besed, poroča britanska mreža BBC.
FOTO: Jim Young, Reuters
FOTO: Jim Young, Reuters

Trumpov nastop v Božičkovi službi je na družabnih omrežjih požel številne kritike. Eden od uporabnikov twitterja je predsednikov nastop označil za žalostnega, vendar ne presenetljivega. Uporabniki družabnega omrežja so predsednika obtožili še, da je Grinch, ki je ukradel božič.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije