KRUTO

To je Ukrajinka, ki je pokazala, kako z lahkoto ubija Putinove vojake (FOTO in VIDEO)

Vojska je poslala dodatne okrepitve v Avdijivko in opozorila, da so razmere v mestu kritične, saj se je bitka za to mesto znova zaostrila.
Fotografija: Ena izmed ukrajinskih bojevnic je razkrila, kako je streljala na ruske žive cilje. FOTO: Zaslonski Posnetek Omrežje X
Odpri galerijo
Ena izmed ukrajinskih bojevnic je razkrila, kako je streljala na ruske žive cilje. FOTO: Zaslonski Posnetek Omrežje X

Rusija je minulo noč in zgodaj davi izvedla obsežne raketne napade na cilje širom Ukrajine. Kot so sporočile ukrajinske oblasti, so napadi potekali v več regijah hkrati. Vsa Ukrajina je bila danes tudi več kot dve uri v splošni pripravljenosti za zračni napad. Vojska pa je poslala okrepitve v Avdijivko in opozorila, da so razmere v mestu kritične, saj se je bitka za to mesto znova zaostrila. 

FOTO: Zaslonski Posnetek Youtube
FOTO: Zaslonski Posnetek Youtube

Rusija je po njihovih navedbah na tem območju izvedla 34 napadov. Ruske sile so v zadnjih tednih napredovale pri poskusu zavzetja mesta, pri čemer so poročali o uličnih spopadih na obrobju industrijskega središča severno od mesta Doneck. 

image_alt
Putin: Žal mi je, da nisem že prej napadel Ukrajine

Z nočnim merilnikom je natančno zadela Ruse v temi

Daily Mail ob tem poroča, da je ena izmed ukrajinskih bojevnic razkrila, kako je streljala na ruske žive cilje. Ženska, ki se je borila v 47. brigadi, je uporabila nočni merilnik Bradley, da je natančno zadela Ruse v temi, ter močan 125-mm top Bushmaster in protitankovske rakete.

image_alt
Kaj zdaj pripravlja Putin? Rusi zgradili tako dolg vlak

Več objavljenih posnetkov, ki so jih prav tako posneli vojaki 47. brigade, prikazuje, kako so z brezpilotnimi letali uničili rusko oklepno vozilo BMP, ki je poskušalo napasti njihove linije. Drugi posnetki prikazujejo, koliko škode je mesto utrpelo po mesecih hudih spopadov, saj Putinovi generali nočejo predati boja za mesto kljub velikim izgubam.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije