KOT STRELA Z JASNEGA

Pandorini dokumenti razkrivajo, kdo naj bi bila mati Putinove nezakonske hčerke (FOTO)

Svetlana in Elizaveta sta po razkritju izginili s spletnih omrežij.
Fotografija: Je Elizaveta Putinova nezakonska hčerka? FOTO: Sputnik Via Reuters
Odpri galerijo
Je Elizaveta Putinova nezakonska hčerka? FOTO: Sputnik Via Reuters

V javnost so pricurljali dokumenti, ki odkrivajo tajno bogastvo približno 35 svetovnih voditeljev. Dokumente, ki so jih poimenovali Pandorini dokumenti, vsebujejo skrivnosti nekdanjih in aktualnih svetovnih voditeljev ter podatke več kot 300 politikov in javnih funkcionarjev. Na dan prihajajo zanimive novice. Med temi je trenutno spet vroča o ruskem predsedniku Vladimirju Putinu, ki naj bi imel še eno nezakonsko hčerko. Povezujejo ga namreč z Rusinjo, ki je nenadoma obogatela na prelomu tisočletja in postala lastnica številnih luksuznih nepremičnin.

O Rusinji Svetlani Krivonogih, ki naj bi od Putina dobila luksuzno štirisobno stanovanje v Monte Carlu (v kompleksu Monte Carlo Star), je sicer pisal Daily Mail že novembra lani. Ta nekdanja čistilka je obogatela leta 2000, kupila luksuzna stanovanja v Sankt Peterburgu, več nepremičnin v Moskvi in jahto, vredno 85 milijonov dolarjev. Je tudi lastnica nočnega kluba, ki je znan po vročih erotičnih šovih.




Svetlana, sicer iz razmeroma revne družine, je študirala ekonomijo in konec 90. let spoznala Putina, ko je bil ta še namestnik župana v Sankt Peterburgu. Menda sta postala ljubimca, večkrat pa tudi kam skupaj odpotovala. Leta 2000 se je njeno finančno stanje naenkrat bistveno popravilo, tri leta kasneje pa je rodila Elizaveto Luizo Rozovo. Na spletu so izbrskali tudi njene fotografije in mnogi so prepričani, da je hči kopija ruskega predsednika. Svetlana in Elizaveta sta po razkritju izginili s spletnih omrežij, na vprašanja medijev pa se ne odzivata. Kremelj tako kot v preteklosti govoric ne komentira.



Putin ima iz zakona z Ljudmilo, ki se je končal leta 2013hčeri Mašo in Katerino. Njegovo razmerje s Svetlano pa naj bi se končalo, ko so ga začeli povezovati z Alino Kabajevo.

Elizaveta pa ni edina domnevno nezakonska hči ruskega predsednika. Že dlje časa se namreč govori, da je njegova hči tudi Marija Voroncova. 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije