NADARJENA

Otrok genij: pri štirinajstih na študij

Nadarjeno operno pevko vabijo najuglednejše univerze. Že pri štirih letih se je, kakor starejši brat, pridružila Mensi.
Fotografija: Tiara se veseli nadaljevanja šolanja. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Tiara se veseli nadaljevanja šolanja. FOTO: Facebook

Štirnajstletnica iz Kalifornije je genij brez primere. Pri trinajstih letih je končala srednjo šolo z odliko, zdaj pa se približuje uresničitvi glasbenih sanj. Prijavila se je na več glasbenih univerz, sprejelo in povrhu še toplo povabilo pa jo je kar osem uglednih univerz in glasbenih akademij!

Pela bi ves dan

Z bratom sta blestela že v zgodnjem otroštvu. FOTO: Facebook
Z bratom sta blestela že v zgodnjem otroštvu. FOTO: Facebook
Tiara Abraham
trenutno nadaljuje dveletno šolanje na kolidžu, a se bo prav kmalu morala odločiti, na kateri ugledni ustanovi bo nadaljevala glasbeno izobraževanje. Vsaka šola ji ponuja vrhunske programe in dodatne ugodnosti, ne nazadnje se je Tiara že pri štirih letih včlanila v elitno Menso, pri sedmih pa se je začela izpopolnjevati v operi. Nadarjena pevka si ne more predstavljati življenja in kariere brez glasbe, petje je pač tisto, kar jo izpopolnjuje in osrečuje: »To je moja največja strast, lahko bi pela ves dan!« In tako bi jo tudi profesorji radi poslušali vse dni, zato si nadvse prizadevajo, da bi štirinajstletnica sprejela prav njihovo povabilo in tako postala najmlajša študentka. Ter spisala posebno poglavje v zgodovini, kajti Tiara bo zanesljivo dosegla izjemne rezultate, naznanjajo njeni dozdajšnji učitelji, nadvse ponosni na mlado mojstrico.



Najstnica indijskega rodu se je, kakor njen starejši brat, že od prvih let šolala doma, saj državni programi preprosto niso mogli dohajati znanja in sposobnosti čudežne deklice; tako je blestel tudi Tanishq, ki je srednjo šolo končal že pri enajstih in se pri trinajstih vpisal na univerzo, kjer študira matematiko in dosega genialne rezultate. Nekoč bo predsednik ZDA, je naznanil.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije