RAZKRITA PROGRAMSKA SHEMA

Številne spremembe na RTV: zdaj je potrjeno, kdo bo po novem vodil Odmeve in Dnevnik

V osrednjo informativno oddajo prihajajo novi obrazi. Znano je tudi, kaj bo na sporedu namesto Studia City.
Fotografija: Odmeve po bo novem vodil tudi Luka Svetina. FOTO: Adrijan Pregelj, RTVS
Odpri galerijo
Odmeve po bo novem vodil tudi Luka Svetina. FOTO: Adrijan Pregelj, RTVS

Na RTV Slovenija so razkrili, kakšna bo jesenska shema Informativnega programa TV Slovenija. Studio City se, kot kaže, dokončno poslavlja, namesto te oddaje pa bo ob ponedeljkih ob 21. uri na sporedu ponovitev Arene z Vido Petrovčič in Igorjem Pirkovičem. Ta se bo sicer redno predvajala ob nedeljah na drugem programu nacionalke.

Dnevniku, osrednji informativni oddaji Televizije Slovenija, se bo septembra pridružil nov voditelj Nejc Krevs, novinar informativnega programa in dosedanji voditelj Poročil. Voditeljem večerne oddaje Odmevi Rosviti PesekIgorju E. Bergantu in Tanji Starič se bo septembra pridružil Luka Svetina. Kot so sporočajo z RTV, ima ta izkušnje kot športni novinar in komentator, novinar in voditelj pogovornih oddaj, voditelj političnih soočenj in urednik.

Prav tako se septembra na male zaslone ob ponedeljkih vrača Tednik z Jeleno Ašičić, ob četrtkih pa Tarča z Eriko Žnidaršič. Vsako nedeljo bo na sporedu oddaja Intervju, v kateri na voditeljski stolček sedajo voditelji Ksenija HorvatJože Možina in Vida Petrovčič. Prav tako na drugem programu ostaja dnevna informativna Panorama.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije