Predstavitvena informacija

Skrivnost uspeha Tine Maze in veliko nagrajevanje!

Tina Maze je združila moči z Orangino, da bi vas motivirala in nagradila pred začetkom nove sezone!
Fotografija: FOTO: Obala Grupa
Odpri galerijo
FOTO: Obala Grupa

Da je ohranjanje pozitivne miselnosti med premagovanjem vsakodnevnih življenjskih izzivov ključno, potrjuje in govori Tina Maze. Kljub preprekam, ki so ji stale na poti, je Tina dosegla svetovne dosežke. Na svojem Facebook profilu je spregovorila o pomembnosti pozitivnega razmišljanja, ki jo je pripeljalo do odličnih rezultatov v njeni karieri in tudi srečnega zasebnega življenja.
 
Velika prelomnica v njeni karieri je bil odhod iz državne smučarske reprezentance in ustvarjanje lastnega tima – Team to aMaze. Čeprav odhod iz reprezentance opisuje kot težko izkušnjo, poudarja, da ji je prav ta situacija pomagala, da je spet našla samo sebe in začela dosegati še boljše rezultate. Tinina sporočila niso namenjena samo športnikom, ampak vsem, ki potrebujejo dobro mero motivacije in pozitiven pogled na življenje. Tako v eni izmed objav pravi: »Zmagovati zaporedoma je drugače kot zmagati enkrat. Ne smeš pustiti prostora za negativne misli in vsak korak mora biti pozitivno naravnan!«

V tem duhu Tina in Orangina združujeta moči v Facebook nagradni igri Na smučanje z Orangino! Glavna nagrada je druženje s Tino, na katerem bo zmagovalcu osebno predala najljubše smuči Stöckli s svojim podpisom. Prav tako pa lahko osvojite tudi bogate dodatne nagrade, kot so VIP-vstopnice za svetovni pokal FIS v smučarskih poletih v Planici in VIP-vstopnice za Zlato lisico. Kaj morate za to narediti, kako se vključite in osvojite nagrade, pa si poglejte na Facebook strani Orangina!
                        
Naročnik oglasa je Obala grupa d. o. o.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije