BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA

Od jutri dovoljeni obiski, a obstajajo izjeme

Treba bo upoštevati epidemiološke ukrepe.
Fotografija: FOTO: O. B.
Odpri galerijo
FOTO: O. B.

Vodstvo SB Murska Sobota je sporočilo, da ob upoštevanju določenih pogojev od jutri, 14. junija, dovoljujejo obiske svojcev po petih dneh bivanja v bolnišnici, in sicer eni zdravi osebi na dan za največ 15 minut vsak delovni dan med 15. in 16. uro. Vsak obiskovalec mora imeti dokazilo PCT (potrdilo o prebolelosti, potrdilo o cepljenosti ali potrdilo o opravljanjem testu PCR ali hitrem testu, ki ne sme biti starejše od 72 ur).

Izjeme pri obiskih veljajo za hudo bolne, otroke, porodnice in doječe matere. Podrobnosti bodo napisane na dovolilnici, ki jo obiskovalci dobijo ob prvem obisku na oddelku od predstojnika oz. zdravnika, ki zdravi pacienta. Obiskovalci vstopajo skozi vstopne točke posameznih oddelkov, kjer jim izmerijo telesno temperaturo in preverijo podatke PCT. Poslovni obiski v bolnišnici so dovoljeni le po dogovoru s predstojniki oddelkov.

»Svojce pozivamo, da upoštevajo vse navedene ukrepe, še prej pa premislijo o smotrnosti in upravičenosti obiska,« poudarja vodstvo murskosoboške bolnišnice.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije