NAGRADNA IGRA

Ledeni čaj za hčerino poroko

Hektoliter in dodatne nagrade smo odpeljali Andreju Virantu na Škofljico. Njegova žena Andreja navdušena, ker v ledenem čaju Teekane fresh ni dodanega sladkorja
Fotografija: Andrej z ledenim čajem Teekane fresh in vsemi dodatnimi nagradami FOTO: Igor Mali
Odpri galerijo
Andrej z ledenim čajem Teekane fresh in vsemi dodatnimi nagradami FOTO: Igor Mali

ŠKOFLJICA – Hektoliter je tokrat odšel na Dolenjsko, natančneje na Škofljico, čisto blizu Ljubljane. Andrej Virant, nekdaj dolgoletni naročnik Slovenskih novic, ki te zdaj redno prebira na naši spletni strani, vsako soboto pa si še vedno rad kupi tiskan izvod časopisa, nas je pričakal z ženo Andrejo in se odkrito razveselil nagrade.
 

E-prijavnica za sodelovanje v nagradni igri


Prijavil se je na spletu

»Berem spletne Novice, pa sem izpolnil prijavnico za Hektoliter,« nam pove Andrej, ki se še kar pogosto prijavlja na nagradne igre, ki jih Slovenske novice prirejamo s partnerji. »Pogledaš, poskusiš – stane te nič,« se zasmeji. Pa je že kdaj kaj zadel, nas zanima. »Bolj z glavo v zid,« se zareži gospod Andrej, ki pa je vendarle že nekaj zadel, in sicer tridnevno vožnjo z jaguarjem, a kaj ko je ni izkoristil, saj je imel zlomljeno nogo, zaradi katere je bil na bolniški. »Zadel sem največ petko na lotu. To pa redno igram, toliko, da sem v igri,« razloži.
Andrej Virant s Škofljice se je razveselil hektolitra. FOTO: Igor Mali
Andrej Virant s Škofljice se je razveselil hektolitra. FOTO: Igor Mali

Bo sam spil ves hektoliter, ga v šali vprašamo. »Ah, ne, kje neki. Vnuki, hči,« pove Andrej in doda, da se bo hči kmalu poročila, pa bodo tedaj popili ledeni čaj, če ga bo še kaj ostalo. »Ali pa za dekliščino! Če bo poletje, ne bo problema, če bo pa takole vreme ...« se dotakne muhastega vremena, ki ga letos doživljamo v juliju.


Lepe nagrade

In za popiti bodo imeli kar nekaj: gospod Andrej je prejel sto litrov ledenega čaja Teekane fresh, stoodstotnega čaja sadnega okusa, ki je bil skuhan in nato ohlajen, brez sladkorja in kalorij. A to še ni vse: letos v Hektoliter spadajo še brisača za na plažo Svilanit, paket izdelkov Fruit of the Earth, v katerem sta 170-gramski gel z aloe vero in 325 mililitrski aloe vera negovalni losjon, ki kožo oskrbi z vlago, jo nahrani in ji vrača prožnost in naravno ravnovesje, ter paket izdelkov Slovenskih novic in Dela, v kateri so torba za na plažo, ležalnik, frizbi, napihljiva žoga, pa še kaj se najde. »Brez sladkorja? Odlično! Sem se že ustrašila, kaj bomo z vsem tem sladkorjem, ki je sicer v ledenem čaju,« zadovoljno komentira gospa Andreja.
V Hektolitru letos niso le osvežilni napitki. FOTO: Marko Feist
V Hektolitru letos niso le osvežilni napitki. FOTO: Marko Feist

Gospod Andrej je vzdrževalec v Medexu. »Delam po štiri ure, saj sem invalid. Pred dvanajstimi leti sem si zlomil nogo. Ene pozdravijo, ene pa zafušajo,« se le nasmehne, vidno zadovoljen z darilom. Frizbi pa bo dobil kuža Lon, border collie, ki je že precej v letih, a še vedno iskriv. »Pameten je še bolj, kot je bil, gibčen pa ne več,« sklene Andrej in odpre plastenko ledenega čaja Teekane fresh.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije