VREMENSKA NAPOVED

Kakšno bo vreme? Po snegu in ledu nas čaka to

Vikend bo nekoliko bolj hladen, pa vendar sončen.
Fotografija: Najnižje temperature bodo marsikje po državi še vedno pod lediščem, a januarja se to vendar spodobi, mar ne? FOTO: Denis Torkhov, Shutterstock
Odpri galerijo
Najnižje temperature bodo marsikje po državi še vedno pod lediščem, a januarja se to vendar spodobi, mar ne? FOTO: Denis Torkhov, Shutterstock

Desetdnevna napoved pravi, da novih snežnih padavin ne bo. Do konca tedna bo nekaj oblačnosti, a tudi sonca. Najnižje temperature se bodo gibale od –4 do 4 stopinje Celzija, dnevne pa tudi do 12 stopinj, ob morju se bo ogrelo še za dve stopinji več.

Zaenkrat se zdi, da bo vikend precej sončen, le da bomo imeli čez dan kakšno stopinjo ali dve manj. Najtopleje bo ob morju, do 14 stopinj Celzija, drugod bomo blizu desetim.

Po sončnem vikendu pričakujte manjšo otoplitev, pa tudi kakšen oblak več. Jutranje temperature bodo nekoliko višje, pa tudi dnevne – živo srebro bo kazalo 10 in več stopinj Celzija.

Trenutni podatki kažejo, da bo najtopleje prihodnji četrtek (1. februarja), ko bo na severovzhodu čez dan predvidoma 15 stopinj Celzija, drugod jih ne bo manj kot 12.

Imate zgodbo za nas? Pišite nam prek spodnjega obrazca.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije