NEPRIMERNO

Jadranka Juras z grozilnimi pismi: Vi hudičeva sodrga ...

Pozvala je predsednika vlade, naj se odzove na grožnje, a je prepričana, da bo naletela na gluha ušesa.
Fotografija: Jadranka Juras. FOTO: Nada Zgank
Odpri galerijo
Jadranka Juras. FOTO: Nada Zgank

LJUBLJANA – Ljubiteljica živali in aktivistka Jadranka Juras je dan pred protestom na Trgu republike v Ljubljani, kjer bodo nevladne organizacije s področja zaščite živali in okolja in posamezniki, ki spremljajo dogajanje okoli napadov medvedov in volkov na drobnico in druge rejne živali, opozorila na grozilni pismi, ki so jo prejeli v eni od nevladnih organizacij.


»Nekaj dni nazaj so se Šarec, Židan in Pivec preko tviterja javno zgražali nad grozilnim pismom, ki ga je prejel Medved (tudi sama ostro obsojam kakršnokoli obliko nasilja, da se razumemo!). Me pa zato zanima, če bosta spodnji grozilni pismi tudi deležni toliko pozornosti z njihove strani? Odgovor je seveda ne. Sicer pa - izvolite, preberite, da boste lažje doumeli, zakaj je treba ljudi, ki so za poboj živali, nemudoma in takoj zaustaviti!,« je zapisala Jurasova.

Iz pisem, ki ju je Jurasova pripela, vejejo številne žaljivke, sovraštvo, krutosti in nesramnosti. »Vi hudičeva sodrga, ki se hranite in napajate pri državnih jaslih, bi radi še medvede, volkove in rise na Štajerskem. Pripeljite si zveri v svoje v vrtove, domove in naj vas raztrgajo ter požrejo, tako kot koljejo domače živali v zahodni polovici Slovenije,« je le eno od pisem, na katero je opozorila Jurasova.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije