PRI SOSEDIH

Zaposleni v Evropskem parlamentu osumljen, da je posiljeval pse

Na 41-letnega posiljevalca psov so naleteli, ko so razbijali spletno pedofilsko mrežo.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Reuters

ZAGREB – Na zagrebškem sodišču bi moral pred sodnico stopiti 41-letni I. I., ki je obtožen, da je v letih od leta 2009 do 2015 na različnih lokacijah spolno občeval s svojimi psi, jih mučil in jim namerno škodoval. Obtoženega, ki je zaposlen v Evropskem parlamentu, na sodišče ni bilo, njegov odvetnik je njegov izostanek opravičil z zdravniškim opravičilom, ki mu ga je napisal nizozemski zdravnik I. I. naj bi bil na zdravljenju v bolnišnici.

Odvetnik Boris Vinčić je zahteval, da se s sojenja izključi javnost, a je sodišče to zahtevo zavrnilo. Obtoženi v javnosti, že vse odkar so odkrili obremenjujoče posnetke, vztraja, da je nedolžen. Tožilstvo mu očita še, da je pse tudi namerno stradal in jih mučil.

Na šokantno odkritje so policisti naleteli, ko so raziskovali akcijo spletnih pedofilov. Našli so elektronski naslov, prek katerega so si izmenjevali posnetke spolnega občevanja s psi. Izsledili so njegov naslov in na sedežu podjetja, ki je bil v njegovi lasti našli več sto cedejev in devedejev s spornimi fotografijami in posnetki.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije