NAPADENA

Groza na avtobusu za Split: babico je pred očmi otroka pretepel voznik

Lotil se je je, ker je s seboj prinesla kos pice.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO:  Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO:  Getty Images, Istockphoto

SPLIT – Vožnja na jug Hrvaške se za 62-letnico in njenega vnuka ni končala, kakor sta pričakovala. Kot poroča 24sata, jo je pred očmi vnuka (4) pretepel voznik avtobusa. Ženski je nekaj dni po incidentu slabo, nekaj slabše vidi na eno oko, težje diha. Kot je povedala, tudi njen vnuk preživlja težke trenutke, saj že dva ne spi.

»Morala sem na urgenco ob treh ponoči, saj sem neprestano bruhala. Na področju ščitnice, kamor me je udaril z nogo, se mi je naredila bula. V prsih čutim pritisk,« je povedala za 24sata. Dodala je, da bo tožila voznika avtobusa podjetja Autopoduzeće Imotski, ki jo je napadel v četrtek okoli 22. ure na postaji v Splitu.

Kot je razložila, se je nesporazum začel že na postaji v Zagrebu, kjer jo je voznik napadel, ko je vstopala na avtobus s kosom pice in z vrečko oblačil za vnuka. »Dejal je, da bo otrok vse umazal in da bo moral potem čistiti. Za vrečko pa je vztrajal, naj jo pospravim skupaj s kovčkom v prtljažnik,« je še dodala pretepena ženska. »Na postaji v Splitu, kjer me je čakala hčerka, je njej rekel, da je k****, mene pa začel udarjati z nogo. Ko me je zadnjič udaril, me je kar odneslo, nato pa je odšel v avtobus, pokazal sredinec, zaprl vrata in odpeljal.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije