NE PUSTI SE ZMOTITI

Zalezovalec prepeval na drevesu

Moški je splezal na drevo in začel prepevati. William Shatner si ne pusti pokvariti dobre volje.
Fotografija: Kapitan James T. Kirk. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Kapitan James T. Kirk. FOTO: Guliver/Getty Images

Zvezdniško življenje ima prednosti in slabosti. Zaradi tega so zvezdniki še posebno zaskrbljeni za osebno varnost, saj nekateri oboževalci izgubijo razsodnost in postanejo vsiljivi ali celo nasilni. To se ne dogaja zgolj dolgonogim lepoticam, temveč tudi igralskim veteranom.
Trenutno ima z zalezovalcem težave sloviti William Shatner, ki ga najbolje poznamo po vlogi poveljnika vesoljske ladje Enterprise v Zvezdnih stezah. Obraz junaškega Jamesa T. Kirka spada med najbolj priljubljene med ljubitelji znanstvene fantastike. Že januarja je 86-letni zvezdnik na svojem posestvu v kalifornijski dolini San Fernando opazil sumljivega moškega, ki je splezal na njegovo drevo. Takrat je k njemu stopil Shatnerjev sosed in ga vprašal, kaj za vraga počne na tuji posesti. Moški mu je odgovoril, da dela z otroki, nato pa začel prepevati. Še preden je prišla policija, jo je pobrisal. Žal pa se zgodba ni končala, saj ga je isti sosed znova opazil na zvezdnikovi posesti. Shatner je povedal, da si ne bo pustil zaradi njega zagreniti življenja, prav tako naj ne bi ničesar ukradli iz njegovega doma. Je pa primer že prevzela policija v Los Angelesu, ki poskuša izslediti skrivnostnega moškega. Menda je bil oblečen v kratke hlače, igralec pa ga je videl v četrtek okoli pete ure popoldne, ko je kukal čez ograjo. Nato je proti moškemu stopil nekdo, ki dela na Shatnerjevi posesti, a jo je vsiljivec hitrega koraka popihal. Policija je prišla v nekaj minutah, a ga niso več našli.
Ameriški igralec William Shatner spada med najbolj znane televizijske obraze. FOTO: Guliver/Getty Images
Ameriški igralec William Shatner spada med najbolj znane televizijske obraze. FOTO: Guliver/Getty Images

Čeprav je igralec dosegel zavidljivo starost, še vedno gostuje po Združenih državah in nastopa na najrazličnejših zborovanjih ljubiteljev Zvezdnih stez.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije