ZAŽELENA

Po zmagi v šovu Ljubezen po domače poje zastonj

V hrvaški različici šova sta največ pozornosti ukradla kmet Josip in njegova izbranka Nikolina, ki se očitno podaja v glasbene vode.
Fotografija: Nikolina. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Nikolina. FOTO: Facebook

Ljubezen po domače je trenutno eden najbolj priljubljenih šovov pri nas. Podobno je tudi pri naših južnih sosedih. Tam poteka šov z imenom Ljubav na selu, kjer sta največ pozornosti ukradla kmet Josip in njegova izbranka Nikolina, ki se očitno podaja v glasbene vode.

»Povsem slučajno smo se domislili ideje in se dogovorili za nastop Nikoline Cvek, potem ko nam je nekaj sosedov iz ulice predlagalo, naj jo pokličemo,« je za 24sata povedal lastnik enega izmed lokalov v Trsteniku, mestni četrti Splita. Obenem je zatrdil, da je dekle zelo skromno, saj za svoj nastop noče niti honorarja. »Za dogodek je veliko zanimanje. Okrog 500 ljudi je želelo rezervirati svoj sedež v gostilni, zato smo se odločili, da bomo Nikolino poklicali še nekajkrat, da bodo vsi imeli priložnost slišati njen glas.«

Lastnik ob tem ni povedal, ali ji bo dodatne nastope plačal. Obenem pa upa, da se bo koncerta udeležil tudi njen izbranec.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije