ČAKAJO MRLIŠKI LIST

Pekel Šaulićeve družine, vdova še vedno na pomirljevalih

Kralj srbske narodne glasbe je umrl pred 40 dnevi.
Fotografija: Šaban Šaulić. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Šaban Šaulić. FOTO: Facebook

Družina pokojnega srbskega pevca Šabana Šaulića čaka, da jim nemško državno tožilstvo pošlje mrliški list, da bi lahko tožili Turka Alsina Leventa, ki je 17. februarja povzročil prometno nesrečo, v kateri je poleg kralja srbske narodne glasbe pred 40 dnevi umrl tudi njegov prijatelj Mirsad Kerić. Če hočejo vložiti tožbo, namreč potrebujejo mrliški list.

Gordana Šaulić je neutolažljiva. FOTO: posnetek zaslona
Gordana Šaulić je neutolažljiva. FOTO: posnetek zaslona
Ker nimajo mrliškega lista, pa je blokirano tudi izplačilo pokojnine po Šabanu, ki naj bi znašala okoli 2.000 evrov. Poleg papirologije pa se Šabanova vdova Gordana še vedno bori z veliko žalostjo. Njeni bližnji pravijo, da je z njegovo smrtjo izgubila tudi del sebe, saj sta bila dolga leta nerazdružljiva. Poročena sta bila 43 let.

»Slabo je, še vedno jemlje pomirjevala. Ponoči ne spi. Težko ji je, ker sta bila tako povezana. Njeno življenje se je vrtelo okoli njega. Skupaj sta bila od njenega 16. leta. Iz hiše ne odhaja, ker nima moči, da bi z mimoidočimi govorila o Šabanu. Po drugi strani pa ji je v hiši težko, ker jo spominja na njega. Samo o njem govori. To je bila velika ljubezen, tudi žalost je taka,« je vir povedal za srbske medije in dodal, da mamo vsak dan obiskujejo njuni trije otroci s svojimi partnerji ter nekaj prijateljic, da ne bi bila predolgo sama.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas