SKUPINSKA FOTOGRAFIJA

Odkar je prišla Meghan, je veliko samozavestnejša

Vojvodinja Kate se je nekoč veliko raje držala v ozadju. Na skupinski fotografiji pa izžareva samozavest.
Fotografija: Judy James je prepričana, da sta, ko je bila fotografija posneta, Harry in Meghan že vedela, da bosta postala oče in mati.
Odpri galerijo
Judy James je prepričana, da sta, ko je bila fotografija posneta, Harry in Meghan že vedela, da bosta postala oče in mati.

Britanska strokovnjakinja za telesno govorico Judy James je analizirala fotografiji, ki ju je Buckinghamska palača ob Charlesovem rojstnem dnevu poslala v javnost in na katerih slavljencu družbo delajo žena Camilla in njegova sinova William in Harry z družinama. Jamesova je bila najbolj navdušena nad Kate oziroma bolje rečeno nad spremembo, ki jo je opazila v njeni drži in obnašanju.
Fotografiji so v javnost poslali ob Charlesovem rojstnem dnevu. FOTOGRAFIJI: REUTERS
Fotografiji so v javnost poslali ob Charlesovem rojstnem dnevu. FOTOGRAFIJI: REUTERS

»Odkar je v družino prišla Meghan in odkar je Kate rodila tretjega otroka, je postala veliko bolj samozavestna. Zaveda se svojega statusa žene bodočega kralja in iz sramežljive mladenke se je prelevila v sposobno mamo, ki v družini nosi hlače,« je o Kate dejala Jamesova in dodala, da je William nad spremembo očitno navdušen: »Posnema nasmeh in telo nagiba proti njej, kar pomeni, da enako razmišljata in da ju povezujejo globoka čustva. Vidi se, da je ponosen na svojo ženo.«

Psihologinja se je dotaknila tudi telesne govorice njunih otrok in dejala, da je najmlajši Louis videti kot brezskrben otrok, s katerim ni veliko dela, odlično pa da sta vzgojena tudi George in Charlotte. »Charlotte je vedno pripravljena na fotografiranje in je prava mlada dama, George deluje bolj tih in sramežljiv, a je lahko tudi nagajiv, ko se počuti dovolj sproščeno, kar je razvidno z druge fotografije,« pravi Britanka, ki je prepričana, da sta Harry in Meghan v času, ko je bila fotografija posneta, že vedela, da bosta postala oče in mati.
Fotografiji so v javnost poslali ob Charlesovem rojstnem dnevu. FOTOGRAFIJI: REUTERS
Fotografiji so v javnost poslali ob Charlesovem rojstnem dnevu. FOTOGRAFIJI: REUTERS

»Harryjev nasmeh je iz srca, poglejte vse te gubice okoli oči. Očitno je odlične volje, a zaprta usta nakazujejo na to, da ne želi povedati, zakaj, Meghan pa je na eni od fotografij bolj kot na moža osredotočena na otroke, saj se je s telesom odmaknila od Harryja in se približala Charlotte,« pravi Judy James. Charles s svojo pozo z razkrečenimi nogami medtem izžareva svoj status kot prestolonaslednik, a njegov nasmeh deluje sramežljivo, kot da se ne počuti najbolje, ker je v središču pozornosti, še pravi Jamesova, ki je sledi zadržanosti opazila tudi pri Camilli:

»Roke je potegnila k trupu, noge močno tišči skupaj, glavo pa ima rahlo nagnjeno navzdol, vse to so znaki, da je oseba sramežljiva in se ne počuti najbolje v prvi vrsti, kamor so jo posedli.« 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas