MORALNI PRITISK

Očitno so težave v paradižu

Prešuštnika so zalotili med čustvenim srečanjem v restavraciji. Afera med snemanjem nadaljevanke je prizadela veliko ljudi.
Fotografija: Ewan Mcgregor. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Ewan Mcgregor. FOTO: Facebook

Paparaci so na večerji v hollywoodski restavraciji Palihouse ujeli Ewana McGregorja in njegovo novo dekle Mary Elizabeth Winstead. Parček je trenutno v čustvenem vrtincu, saj sta se maja letos oba ločila. Ob srečanju sta drug drugemu brisala solze z lic. Ni skrivnost, da sta zvezdnika pod velikim moralnim pritiskom, potem ko sta se zaljubila med snemanjem serije Fargo.
Mary naj bi Ewan med snemanjem tretje sezone serije Fargo celo povabil na svoj dom, da bi spoznala njegovo ženo.

Ewan je zaradi 32-letne Mary razdrl 22 let trajajoč zakon z Eve Mavrakis, njegova mlada izbranka pa je končala zakon z Rileyjem Stearnsom. Slednji je moral nedavno zanikati govorice, da je zvezdnikoma grozil na svojem instagramu. Riley, ki piše za televizijo, naj bi obema dejal, da sta mrtva. To je zanikal, je pa povedal, da je bilo vse skupaj zanj zelo obremenilno. Potem ko je novica o njunem razhodu zakrožila po spletu, je zapisal: »Spoznal sem jo pred 15 leti, od takrat sva bila drug drugemu najbolj pomembna oseba v življenju. Še vedno bova imela stike, ne bova pa več živela skupaj.« No, potem ko se je izkazalo, da ga je prevarala z Ewanom, je izjavo hitro umaknil.
32let stara Mary je med srečanjem jokala.

Afera zvezdnikov je prišla v javnost oktobra, ko so ju opazili med poljubljanjem v nekem baru. Ewan se je izselil iz družinske hiše v Los Angelesu in si našel samsko gnezdo nekje v bližini. Riley je avgusta zapustil Los Angeles in se z Jessejem Eisenbergom podal na snemanje filma Umetnost samoobrambe. Mary naj bi Ewan med snemanjem tretje sezone serije Fargo celo povabil na svoj dom, da bi spoznala njegovo ženo in otroke. Ewan in Eve sta se spoznala na snemanju televizijske oddaje Kavanagh QC, še preden je postal slaven. Skupaj imata štiri hčerke. »Ona se trudi vse skupaj prenesti čim bolj dostojno. Menda je izvedela, da je bila Mary kot najstnica zatreskana v Ewana. Takšnih je bilo veliko, kljub temu ji ne bi bilo treba imeti z njim afere,« je povedal vir blizu potrte Eve.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije