PRETEPAŠKO

Igralka fantu skoraj odgrizla nos, nato ozmerjala policiste

Bila je seks simbol 80. let prejšnjega stoletja.
Fotografija: Heather Locklear. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Heather Locklear. FOTO: Reuters

Ameriško igralko Heather Locklear, ki je zaslovela v 80. letih v seriji Dinastija, kasneje pa v Melrose Placeu, so v nedeljo pozno zvečer aretirali. Potem ko je pretepla svojega fanta in mu skoraj odgriznila nos, so poklicali policijo. Ko so možje postave potrkali na vrata 56-letne igralke, se je ta spravila še na njih. Vse to se je dogajalo pred očmi njene 20-letne zgrožene hčerke.

Ameriški tabloidi poročajo, da je bila Heather pijana, ko se je stepla s Chrisom Heisserjem, svojim fantom iz srednje šole, s katerim sta se pred kratkim ponovno povezala. Heather je Heisserju »tako rekoč odgriznila konico nosu,« potem pa ženski, ki dela zanjo, rekla, naj pokliče policijo.

Napadla policiste

Njen načrt pa se je obrnil proti njej, ko so policisti hoteli vkleniti njo. Igralki je padel mrak na oči, spravila se je kar na tri policiste od štirih. Policistko je udarila in jo ozmerjala s pi**o, brcnila drugega v dimlje ter udarila tretjega, pri tem pa jih je ozmerjala še z »jebe**mi kreteni«.

Heather je sprva trdila, da je Heisser pretepel njo, zato so jo najprej odpeljali v bolnišnico na pregled, nato pa v ječo. Uro kasneje so prijeli tudi Heisserja, ker je vozil pod vplivom alkohola. Zaradi podobnega prekrška so leta 2008 priprli tudi Heather, ki je tokrat dosegla novo dno. Aretirana je bila tudi septembra lani, ko je prav tako pijana s svojim porschejem zletela v jarek.


Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije