PREKINILA MOLK

Vdova Kobeja Bryanta: Ni besed, s katerimi bi opisala bolečino

S sledilci je delila družinske fotografije iz preteklosti.
Fotografija: Kobe Bryant s soprogo Vanesso in otroki. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Kobe Bryant s soprogo Vanesso in otroki. FOTO: Reuters

Tri dni po tragični nesreči, v kateri so življenje izgubili Kobe Bryant, njegova 13-letna hčerka Gianna in še sedem oseb, je vdova Vannesa Bryant prekinila molk s sporočilom na instagramu, v katerem je zapisala, »da je popolnoma skrušena«.

Objavila je družinsko fotografijo s Kobejem in štirimi hčerami – z Gianno, ki je umrla z očetom, najstarejšo Natalio (17), s triletno Bianko in z najmlajšo Capri, ki se je rodila junija 2019.



»Moje deklice in jaz se želimo zahvaliti milijonom ljudi, ki so nas podprli in izkazali ljubezen v teh najstrašnejših trenutkih,« je objavila 37-letna Vanessa na instagramu.

»Popolnoma smo skrušene zaradi strašne izgube mojega prekrasnega moža Kobeja, prečudovitega očeta naših otrok, in moje preljube mile Gianne, pozorne in preljube hčerke ljubečega srca,« je zapisala. »Povsem smo na dnu tudi zaradi družin, ki so v nedeljo izgubile svoje najdražje, in z njimi delimo žalost. Ni besed, s katerimi bi opisali bolečino,« je dodala.



»Uteho poskušam najti v tem, ker vem, da sta bila Kobe in Gigi zelo ljubljena. Blagoslovljene smo, ker smo jih imele v svojih življenjih. Želela bi si, da bi bila za vedno z nami,« je zapisala.

Medtem pa še vedno ni znano, kdaj bo pogreb.


Najprej je odprla svoj instagram z družinskimi fotografijami


Preden je prekinila molk, je Vanessa odklenila svoj instagram profil za javnost. Za ta korak se je vdova Kobeja Bryanta odločila v sredo in s sledilci delila fotografije, ki jih je v preteklosti posnela skupaj z njim in otroki. 



Za naslovno fotografijo je izbrala tisto, na kateri Gianna objema Kobeja, on pa jo ljubeče gleda in se smehlja.



Vanesso je še včeraj na instagramu spremljalo 1,6 milijona ljudi, a se je danes številka povzpela že na šest milijonov.


Vanessa povsem na tleh


Bryantova vdova se vse od nedelje v javnosti ni oglašala. Po pisanju tujih medijev njeni prijatelji trdijo, da je skrušena in da ne more spregovoriti enega stavka do konca, ne da bi se razjokala.



Na njenem profilu so številne družinske fotografije, na katerih so predvsem ona, Kobe in njune štiri hčerke. Komentiranje na svojem profilu je onemogočila.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije