SREDI TURNEJE

Severina ne more brez Slovencev (FOTO)

Za njeno turnejo The Magic Tour skrbijo številni slovenski umetniki. Režisersko taktirko ima v rokah Nejc Levstik, ki je režiral Usodno vino.
Fotografija: Severina bo sina po odločitvi sodišča lahko videla dvakrat na teden ob popoldnevih in vsak drugi konec tedna od sobote zjutraj do nedelje zvečer. FOTO: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Severina bo sina po odločitvi sodišča lahko videla dvakrat na teden ob popoldnevih in vsak drugi konec tedna od sobote zjutraj do nedelje zvečer. FOTO: INSTAGRAM

Severina, ki se je pred dnevi znašla na vseh naslovnicah časopisov na Hrvaškem in v Srbiji zaradi odvzema sina Aleksandra, ki ga je sodišče dodelilo očetu, milijonarju Milanu Popoviću, te dni nima prav veliko časa za razmišljanje o krivici, ki se ji je zgodila.

Priljubljena hrvaška pevka je namreč sredi velike turneje The Magic Tour, nedavno je nastopila v zagrebški Areni, 21. decembra bo razveselila slovenske oboževalce in oboževalke v Stožicah.

Matic o Severini pravi, da je prava profesionalka. FOTO: FACEBOOK
Matic o Severini pravi, da je prava profesionalka. FOTO: FACEBOOK
Njena turneja je tokrat nekaj resnično posebnega, saj jo sestavlja velik del umetnikov iz Slovenije, ki jim Severina že nekaj let zaupa, poleg tega pa je večkrat poudarila, da se pri nas počuti kot doma. Sedeminštiridesetletna Hrvatica svoje projekte že od nekdaj rada zaupa našim umetnikom, v preteklosti je denimo njene spektakle režiral zdaj že pokojni Tomaž Pandur, tokrat pa je režisersko taktirko prepustila mlademu slovenskemu režiserju Nejcu Levstiku, ki je režiral že priljubljeni seriji Usodno vino in Reka ljubezni ter Severinin najnovejši videospot za pesem Rođeno moje.

Za njene koreografije skrbi plesalec Matic Zadravec, ki je s Severino sodeloval že leta 2013. »Res je, da sem bil zraven že pri prejšnji turneji, a sem bil v vlogi plesalca. Tokrat sem dobil priložnost za koreografski del, kar si štejem v veliko čast,« pravi Matic in dodaja, da mu priljubljena pevka zaupa, zato mu je prepustila skrb za ta del turneje. Plesalec pevko pohvali, da se na odru odlično znajde in da ji plesni gibi niso tuji. »To je rezultat dolgoletnih izkušenj. Res je odlična izvajalka in performerka,« o svoji šefici še pove Matic.
 

Srečna in ponosna


Koreograf Matic Zadravec, glasbenik Damir Šomen, režiser Nejc Levstik, Severina, pevkin menedžer Alen Ključe in mojster luči Črt Birsa FOTO: SEVERINA.COM
Koreograf Matic Zadravec, glasbenik Damir Šomen, režiser Nejc Levstik, Severina, pevkin menedžer Alen Ključe in mojster luči Črt Birsa FOTO: SEVERINA.COM
Poleg Nejca in Matica so v njeni ekipi še scenografinja Greta Godnič ter modna oblikovalca Peter Movrin in Metod Črešnar. Severina navdušenja nad Movrinom in njegovimi izdelki ne skriva, saj je njegova velika oboževalka. »On je zame veliko odkritje. Spoznala sem ga prek ljudi, s katerimi sodelujem,« je o našem modnem oblikovalcu povedala Severina, ob tem pa razkrila, da sta ji Peter in njegov profesor Metod kostume za nastope sešila en mesec pred začetkom turneje, in delo sta opravila izjemno. »V veliko čast mi je, da sem spoznala še enega talentiranega umetnika, in srečna sem, da se ukvarjam s tem poslom, da lahko spoznam ljudi, ki so odlični in zelo cenjeni po svetu. Ponosna sem, ker je to nekdo iz Slovenije in nekdo, ki sodeluje z velikimi modnimi hišami,« je še povedala pevka, ki brez slovenskih fantov očitno ne zmore in jim zaupa bolj kot komur koli. Konec koncev je tudi za nakit, ki ga nosi na odrih svoje turneje, poskrbel Slovenec, in sicer oblikovalec nakita Rok Marinšek.
Koncert v Zagrebu je opisala kot enega najbolj čustvenih v karieri. FOTO: SEVERINA.COM
Koncert v Zagrebu je opisala kot enega najbolj čustvenih v karieri. FOTO: SEVERINA.COM

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije