NEVERJETNO

VIDEO in FOTO: Hekerji nad seksi Nino Donelli

Se je nad Slovenko spravila konkurenca? 
Fotografija: Nina Donelli. FOTO: Tibor Golob
Odpri galerijo
Nina Donelli. FOTO: Tibor Golob

Mlada in seksapilna Štajerka, ki je povsem osvojila hrvaško občinstvo, je morala na lastni koži izkusiti, da uspeh prinaša s seboj tudi nevšečnosti in preglavice. Simpatični Nini so namreč pred pripravami na festival CMC, kjer se bo predstavila s skladbo Luda večer, vdrli v youtube kanal, ji blokirali števec ogledov in nasuli negativnih odzivov.

Nina Donelli. FOTO: Tibor Golob
Nina Donelli. FOTO: Tibor Golob


Spletni napad na slovensko pevko, ki prepeva v hrvaščini, je obravnavala tudi policija, ki je hitro ugotovila, da so nepridipravi v njen profil vdrli z dveh različnih IP-naslovov. Eden je bil v Vietnamu, drugi pa v Bosni. »Slišala sem govorice, da se takih podlih manevrov poslužuje konkurenca in namerno uničuje izid pesmi. Ne vem, kdo bi mi želel škoditi, saj sem komaj na začetku kariere. Tako podla dejanja me žalostijo,« je dejala Nina in priznala, da jo je vse skupaj spravilo v jok.

A Nini preglavice niso vzele poguma. Priprave na festival, kjer se bo predstavila že tretjič, je začela že marca. »Ampak saj veste, kako pravijo: slab začetek, dober konec,« je optimistično zaključila Nina.


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije