NOVO

Pobrala šopek lepotcev in zapela

Christine Zadnikar predstavlja skladbo Four.
Fotografija: Šopek mladeničev in Christine Zadnikar. FOTO: Luka Brataševec
Odpri galerijo
Šopek mladeničev in Christine Zadnikar. FOTO: Luka Brataševec

Domača glasbenica Christine Zadnikar je ženska, ki je obkrožena z največ slovenskimi postavnimi fanti. Ne glede na to, ali in koliko ji zavida marsikatera druga ženska, pa je nadvse zanimivo ali celo nenavadno, da je doslej ostalo le pri tem. Da bi imela s katerim od kandidatov za mistra Slovenije tudi kakšno romanco, ni znano. Zanimivo pa je, da so s fanti doslej sodelovali na izborih in se družili le na njih.

Šele zdaj se je glasbenica namreč domislila, da bi s postavnimi tekmovalci lahko zavihali rokave še pri katerem skupnem projektu, in kot nalašč za to je videospot za njeno novo skladbo Four, v kateri nastopa šopek letošnjih najuspešnejših kandidatov za mistra Slovenije.

Poleg Christine sta glavna protagonista v njem igralka in plesalka Gea Erjavec ter aktualni mister Cosmo Gregor Čeglaj. Kot omenjeno, so nastopili tudi finalisti za mistra Dino ŠunjergaVid Bjedov KobeAco RadičDavor Gradič in Nik Žujo, ki so se ob vsem tem zelo zabavali. Gre namreč za prvo takšno skupno in tako številno sodelovanje nedavnih tekmecev za lento najlepšega. Fantje so v spotu odvrgli majice, a se najprej skrili za maske, nato pa so se znebili še teh.

Ugibanja vredno pa je, ali kdo v spotu vendarle ne igra posebne vloge. Tudi tokratno ljubezensko tematiko skladbe je Christine namreč črpala iz svojega življenja oziroma izkušenj, in ni izključeno, da se v spotu ne skriva tudi kakšna njena romanca.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije