SODELOVANJE

Pevec po stopinjah očeta, ki je izgubil živce na EMI

V duetu s pevko Lauro Kmetič je nastala skladba Popolna.
Fotografija: Z Lauro sta predstavila priredbo pesmi Perfect, ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran. FOTO: Osebni Arhiv
Odpri galerijo
Z Lauro sta predstavila priredbo pesmi Perfect, ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran. FOTO: Osebni Arhiv

Mladi prekmurski glasbenik Miško Kontrec, sin bolj znanega Jožeta Kontreca, ki je leta 2009 na Emi izgubil živce po zmagi zasedbe Quartissimo, vse bolj navdušuje poslušalce. Čeprav kot član skupine Langa dosega lepe rezultate, je tokrat posnel nekaj novega.

V duetu s pevko Lauro Kmetič je namreč nastala nova pesem z naslovom Popolna. Gre za priredbo Eda Sheerana Perfect, besedilo za njuno različico pa je napisal Matej Trstenjak. Pesem je v studiu posnel Kristjan Ivanov, videospot pa že žanje uspehe med publiko. Vsem dobro znana uspešnica Eda Sheerana, ki je dolge tedne kraljevala na svetovnih glasbenih lestvicah, je od prve predstavitve dobila že nemalo priredb, ta pa je nekoliko drugačna, saj jo je Miško odel v zvoke violine, ob tem pa priznal, da uživa v baladah in ljubezenskih pesmih, kmalu pa naj bi luč sveta zagledala nova skladba skupine Langa, ki mimogrede redno sodeluje pri snemanju različnih videoposnetkov ter tudi filmov.

Sicer pa to ni prva njegova priredba, Kontrec je v zvoke violine že pred časom odel znano uspešnico iz zadnjega dela filma Hitri in drzni See You Again, pod katero se je podpisal Wiz Khalifa. Še prej se je lotil skladbe Thunderstruck, ki jo poznamo v izvedbi avstralskih rokerjev AC/DC, priredil pa je tudi pesem Love Yourself Justina Bieberja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije