EVFORIJA

Za rojstni dan spoznala Buraka

Z lepim zvezdnikom serije Moja boš se je v celjskem Citycentru srečala naša nagrajenka Urška Juteršnik iz Murske Sobote.
Fotografija: Menda je Burak v živo še lepši.
Odpri galerijo
Menda je Burak v živo še lepši.

CELJE – Neverjetno, noro in nepozabno je bilo včeraj v Celju, ko je v Slovenijo prišel trenutno najbolj vroč Turek na svetu – Burak Özçivit. Že v nadaljevanki Moja boš, ki jo predvaja komercialna hiša POP TV, je kot Kemal osvojil srca številnih Slovenk (in tudi kakšnega Slovenca), a ko se je včeraj sprehodil po Cityparku in ko so se ga mnoge lahko celo dotaknile in z njim naredile selfie, je nastala prava evforija. Množica občudovalk je kričala in vzdihovala, kolena so se šibila, solze so tekle v potokih in nekatere so celo padle v nekakšno stanje zamaknjenosti.

Urška Juteršnik je dobila lepo rojstnodnevno darilo. Fotografije Gregor Katič
Urška Juteršnik je dobila lepo rojstnodnevno darilo. Fotografije Gregor Katič


»Že v nadaljevanki je lep, a v resnici je še lepši, če je to sploh mogoče,« nam navdušenje nad lepotcem izpove Celjanka in doda, kako dobro se zna spogledovati s tistim njegovim hudim pogledom. Za vsako je našel toplo besedo in nobene, ki je imela srečo in je prišla do njega, ni zavrnil. In teh je bilo res mnogo, za kar se lahko zahvalijo organizatorju, ki je kar skozi ves Citypark napeljal rdečo preprogo, po kateri se je zvezdnik sprehodil.
Vročica se je začela stopnjevati že takoj, ko je prvič prišla v javnost novica, da čedni igralec, čigar srce je uradno – na žalost mnogih oboževalk že oddano –, prihaja k nam.

»Več v tiskani izdaji. Dobite jo v bližnji trafiki, v aplikaciji na pametnih telefonih in tablicah ali pa jo naročite v e-trafiki«.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije