PRIMERJAVA

Španci razkrivajo!? Lea Sirk je žena Jana Oblaka

Nobena skrivnost ni, da slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka zaradi vrhunskih obramb že dalj časa kličejo hobotnica.
Fotografija: FOTO: Reuters
Odpri galerijo
FOTO: Reuters

Španska spletna izdaja madridskega športnega dnevnika Marca ima na današnji uvodni strani fotografijo slovenske pevke Lee Sirk, ki je sinoči nastopila v finalu Evrovizije, pod fotografijo pa je zapisano: Žena Jana Oblaka opravila odlično delo. Nobena skrivnost ni, da Oblaka zaradi vrhunskih obramb že dalj časa kličejo hobotnica, kot da ima več parov rok, ko uspešno brani svojo mrežo pri Atleticu. In prav rojakinja Sirkova je s svojo plesno točko med nastopom avtorje pri Marci spomnila na slovenskega vratarja.

Sirkova je namreč v finalu Evrovizije nastopila s spremljevalnimi pevkami in plesalkami, fotograf pa je ekipo ujel prav v trenutku, ko se v prvem kadru vidi zgolj Sirkova, za njo pa še štirje pari rok spremljevalne skupine, podoba pa spominja na hobotnico in s tem na Oblaka, ki je v španskem prvenstvu kandidat za nagrado zamora, najboljšega vratarja španske prve lige.

 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije