OLALA

Nina Radi zaljubljena? Priznava, da je našla sanjskega moškega

V Sanjskem moškem ni našla ljubezni, so jo pa amorjeve puščice zadele v šovu Kmetija. Žal se tudi iskrice med njo in Ambrožem ugasnile. Je zdaj končno našla pravega?
Fotografija: Nina Radi. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Nina Radi. FOTO: Pop TV

Pred začetkom predvajanja nove sezone Sanjskega moškega se pojavlja veliko špekulacij in govoric o tem, kateri dve kandidatki naj bi se znova pojavili v šovu. Nekateri omenjajo Nino Radi, ki je po šovu našla ljubezen v šovu Kmetija. A ljubezen, ki je vzklila pred kamerami ni trajala dolgo, po koncu šova so se Ninine in Ambroževe poti razšle.

Udeleženke prve sezone so skrivnostne, na vse govorice in na namigovanja odgovarjajo z novimi namigi. Nina pravi, da se je v zadnjih mesecih zanjo veliko spremenilo, a čeprav bi rada vse povedala, za zdaj ne more. »Kdaj pa kdaj od navdušenja potočim solzo in sem enostavno iz srca hvaležna za vse, kar mi je življenje prineslo… Ljudje se tekom življenja, situacij in različnih izkušenj hočemo nočemo spreminjamo, izoblikujemo in ustvarimo nove poti. Važno pa je, da sledimo svojemu srcu in se vedno trudimo postati boljši,« je zapisala.

Nina Radi pravi, da bi rada razkrila skrivnost, a je še ne more. FOTO: PZaslonski posnetek
Nina Radi pravi, da bi rada razkrila skrivnost, a je še ne more. FOTO: PZaslonski posnetek

Napisala je tudi, da je vedno govorila, da kjer je volja, tam je pot, in da vse stvari potrebujejo svoj čas. Sodelovanje v šovu Sanjski moški je označila za eno najlepših izkušenj. »Leto dni nazaj, v sen izmed zadnjih oddaj sem povedala, da me moj sanjski moški čaka nekje zunaj in prav sem imela.« Kot kaže, je končno našla srečo v ljubezni.

Nina je glede tega, ki je osvojil njeno srce, skrivnostna, je pa razkrila, da se trenutno potepa po Moldaviji. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas