V PRIČAKOVANJU

Kot strela z jasnega: Miro Cerar bo očka

Pravnica Mojca Stropnik mu bo povila otroka.
Fotografija: Miro Cerar in Mojca Stropnik naj bi prhodnje leto zibala. FOTO: Sašo Radej
Odpri galerijo
Miro Cerar in Mojca Stropnik naj bi prhodnje leto zibala. FOTO: Sašo Radej

V javnosti je odjeknila novica, da naj bi nekdanji premier in aktualni minister za zunanje zadeve Miro Cerar prihodnje leto postal očka. Vsaj tako poroča revija Zvezde, ki še navaja, da naj bi bila Mojca Stropnik v Cerarja zagledana že v študentskih letih.

Svoje ljubezni pravniški parček ne skriva, z veseljem se pokažeta na kakšen uradnem dogodku. Sicer pa ima Cerar že dva otroka iz drugega zakona, Evo in Miha. Na uradnem dogodku sta se prvič skupaj pojavila v začetku leta 2017, odtlej pa je Stropnikova Cerarja spremljala tudi na drugih javnih prireditvah in državniških obiskih. O svoji zvezi sta spregovorila tudi v intervjujih za nekatere medije. V stranki SMC, ki jo vodi Cerar, novice ne komentirajo.

Če je novica resnična, bo nekdanji premier postal očka pri 55 letih, njegova Mojca pa je stara 37.

Cerar pa ni edini politik, ki je v srednjih letih v pričakovanju novega člana. Tudi nekdanji premier in predsednik stranke SDS, 60-letni Janez Janša je v zakonu z Urško Bačovnik dobil sina Jakoba, ki je sicer že njegov četrti otrok: poleg petletnega Jakoba in Črtomirja, ki ju je rodila Urška, ima z nekdanjo partnerico Silvo Predalič sina Žana in hčer Niko. Tako je pri 55 letih postal očka, še pred tem pa je bil tudi dedek, saj je sin Žan dobil otroka. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije