AUČ

FOTO: Žuljavi plesalci na zvezdniškem parketu

Martina je Roka nagnala na dieto. Buške so imeli skoraj vsi.
Fotografija: FOTO:
Odpri galerijo
FOTO:

V vsem sijaju odrskih luči in svetlikajočih se kostumov se je le začelo vrtenje zvezdniških pet na plesnem parketu, a pot do merjenja moči, kdo bo najboljši, je bila tudi boleča.

Ivica Vergan je med vajami z Andrejem Krajcerjem dobila krvavo odrgnino od pravilne drže stopal. Čeprav je Natalija Gros nekdanja vrhunska športnica in se kondicijsko lahko postavi ob bok Mihi Peratu, se je tudi ona zaradi drže spopadala z bolečim vratom. Med prvimi pa je zlomila tudi plesne čevlje. Natalija Bratkovič se veseli liftov, saj se je tako za zdaj izognila modricam, ki pa jih je pokasiral Arnej Ivkovič. Bržkone ji je srečo prinesel tudi plišasti medved, ki ji ga je podaril. Sašo Stare je presenetljivo dobil žulj samo na mezincu. Presenetljivo zato, ker je za soplesalko dobil lansko zmagovalko Tadejo Pavlič.Najbolj so jo doslej skupili Rebeka Dremelj, Tomaž Šter in Gorka Berden. Tomaž si je zvil gleženj na skupinskih treningih, a se je bergel že znebil, Rebeka pa ima ogromno žuljev. Gorko tolaži Andrej Rebula, saj ima prehlajen gleženj, nabrekle žile in žulje, na enega od treningov je morala priti kar z berglo!

FOTO:
FOTO:


Redkim plesalcem pa se je doslej le posrečilo (začasno) izogniti bolečim tegobam. Sanja Modrić je bila vmes na košarkarski tekmi, a je morala z Miho Vodičarjem nadoknaditi špricanje. Pridna sta tudi Uroš Bitenc in Valeriya Musina. Uroš namreč tudi takrat, ko ni treningov, trenira druge športe. Rok Kunaver in Martina Plohl sta menda eden najbolj zabavnih parov letošnjih Zvezd. Za zdaj sta imela srečo in ušla poškodbam, a Roka pestijo druge, še hujše muke. Njegova mična soplesalka ga je namreč nič kaj mično dala na dieto!

FOTO:
FOTO:


Solidarnost, če temu tako rečemo v prenesenem pomenu, pa je doletela tudi Taro Zupančič. Voditeljica, ki bo tudi letos s Petrom Polesom povezovala šov, je namreč tik pred začetkom prve oddaje zbolela. Poles bo tako ob sebi gostil zamenjavo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije