VROČE

FOTO: Slovenke, ki s svojimi zadnjicami osvajajo svet

Nina, Eva in Patricia imajo toliko sledilcev, da konkurirajo celo predsedniku države. 
Fotografija: Rade se pohvalijo s svojimi izklesanimi telesi. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Rade se pohvalijo s svojimi izklesanimi telesi. FOTO: Instagram

Splet je postal za tiste, ki znajo to izkoristiti, tudi dobra odskočna karierna deska. Še posebej rade na instagramu svoja razgaljena telesa razkazujejo tiste, ki se dolge ure potijo v telovadnicah in v najrazličnejših pozah kažejo svoje izbočene zadnjice. V tujini je mnogim uspelo iz tega narediti pravi posel, njihovo število sledilcev pa je primerljivo z glasbenimi in televizijskimi zvezdniki. A pri nastavljanju svojih izklesanih teles dekleta niso uspešna le v tujini. Vse več je tudi Slovenk, ki se lahko pohvalijo z mnogimi sledilci.

Nina Pirečnik, osebna trenerka, ima skoraj 60.000 sledilcev. Ponosno razkriva svoje čare, tu in tam pa prikaže tudi kakšno vajo.
Z izjemno veliko bazo sledilcev (nekaj več kot 44.000 jih je) se lahko pohvali tudi 22-letna Patricia Pangeršič, ki pravi, da jo je vadba v fitnesu zasvojila. »Izoblikovana postava izraža trdo delo. V današnjem svetu je postala statusni simbol – nihče nam je ne more ukrasti, ne moremo si je izposoditi in ne moremo je doseči brez konstantnega in predanega dela. Pridobimo jo s predanostjo, disciplino, samospoštovanjem in dostojanstvom. Vse to pa so lastnosti, ki so pomembne na vseh področjih življenja,« je zapisala v svoji predstavitvi.
Podobno število sledilcev kot Patricia ima tudi 20-letna Eva Kotnik. Očitno ji je bila ljubezen do fitnesa položena v zibelko, saj se z njim aktivno že več let ukvarja tudi njena mati Dragica Kotnik, ki je tekmovala  v kategoriji bikini.
 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas