POROD

FOTO: Sanja Grohar opisala bolečo porodno izkušnjo

Na svojem blogu je zapisala: »Mislila sem, da bom odtrgala držalo na vratih.«
Fotografija: FOTO: Instagram
Odpri galerijo
FOTO: Instagram

Modna blogerka in nekdanja miss Slovenije Sanja Grohar Ković, ki z možem Matejem Kovičem živi v Londonu, sledilce razveseljuje z novicami o njunem življenju. Pred mesecem dni, 7. januarja, se jima je pridružil še sinček Nicolai in njune dnevne obveznosti tako še malo popestril.

Groharjeva je podrobnosti s svoje lanskoletne sanjske poroke javnosti že delila, zdaj pa se je odločila, da se na pobudo sledilcev na svojem blogu razpiše tudi o svoji porodni izkušnji.


»Popadki so se začeli v soboto, 5. januarja, vendar so bili še 'za preživeti' in sem vedela, da še ni pravi čas. Naslednje jutro, 6. 1, so postali nevzdržni. Vedela sem, če bova prišla v bolnišnico prezgodaj, me bodo poslali domov, zato sem čakala, da so bili popadki vsaj na vsake tri do štiri minute. V avtu sem mislila, da bom odtrgala držalo na vratih,« je zapisala na svojem blogu


Kot pravi, je do recepcije porodnišnice le stežka »prišepala«. »Ker sem bila odprta le tri centimetre, mi epiduralne še niso mogli ponuditi, zato sem morala počakati štiri dodatne ure /.../ Da sem se lahko spočila in nabrala moči za porod, sem prejela protibolečinsko injekcijo.«


Po prejemu epiduralne je bila »presrečna«, saj je vsa bolečina izginila. Po 45 minutah pritiskanje je bil mali Nicolai zunaj. »Krvavela sem minimalno, prav tako nisem bila nič šivana,« je razkrila novopečena mamica, ki je še dodala, da je sinček zelo priden, zato sta se starša lahko spočila.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije