DOBILA JE, KAR JE ISKALA

VIDEO: Nastavila mu je skrito kamero in najboljšo prijateljico

Ker je sumila, da jo vara, mu je pripravila preizkus.
Fotografija: FOTO: Youtube
Odpri galerijo
FOTO: Youtube

V priljubljeni seriji To Catch a Cheater na youtubu, kjer razkrivajo skoke čez plot, je Ashley želela preveriti, koliko ji je zvest njen Bart. V akcijo je poslala svojo najboljšo prijateljico Alex, da ga je poskusila zapeljati, sama pa je dogajanje spremljala prek skrite kamere.

Alex je »slučajno« naletela na Barta med malico v službi, izzivalno oblečena je najprej pohvalila njegov videz in odkrito flirtala z njim. Ponudila mu je celo, da jo zvečer obišče in si z njo ogleda film. Prinese da naj tudi pižamo, če bi slučajno prespal. »Z Ashley v zadnjih časih nisva v najboljših odnosih, zato boljše, da ji nič ne rečeš,« mu je nedolžno dejala. Bart je bil takoj za akcijo, jo zelo neposredno vprašal, ali si bo lahko podrobneje ogledal njeno telo, na koncu pa jo je celo zgrabil in dvignil v zrak.

Za Ashley, ki je vse to spremljala na daljavo, je bilo vse to odločno preveč. »Samo upala sem, da ga bo zadržal v hlačah,« je bila obupana. Dejala je še, da nima druge izbire, kot da prekine zvezo z njim. »Ne morem mu več zaupati. Če se je tako obnašal do moje prijateljice, kaj počne šele z drugimi ženskami.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije